Murat Haşhaş, Gaziosmanpaşa hizmet alamıyor.

Murat Haşhaş, Gaziosmanpaşa hizmet alamıyor.

CHP Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan A. Adayı Murat Haşhaş, Gaziosmanpaşa’nın İBB’den dönem içinde tek tesis yatırım alamadığını ve elindekini de kaybettiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Ekim ayında 2014 bütçe görüşmeleri yapıldı. Yapılan görüşmelerde CHP Meclis Üyesi Murat Haşhaş, geçmiş bütçelerin doğru kullanılmadığını ve 2014 bütçesinin CHP iktidarında Gaziosmanpaşalılar için kullanılacağını söyledi.

 
İktidar ve İBB ile aynı partiden olan Gaziosmanpaşa hizmet alamıyor.
Murat Haşhaş mecliste yaptığı konuşmada “Gaziosmanpaşa belediyesi AKP’de, İBB’de AKP’de! Buna rağmen Gaziosmanpaşa dönem içersinde İBB’den tek tesis yatırımı alamamıştır. İstanbul’un diğer ilçeleri milyonlarca lira tesis yatırımları alırken, Gaziosmanpaşa tek bir yatırım alamayarak haksızlığa uğramıştır. Yani ilçe belediyesi ile Büyükşehir belediyesinin AKP’de olması Gaziosmanpaşa’ya hizmet getirmedi. Gaziosmanpaşalıların oyunu aldılar ama bir şey vermediler. Biz CHP olarak 2014 yerel seçimlerinde hem İBB’yi, hemde Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni kazanarak, Gaziosmanpaşa’ya hak ettiği tesis yatırımlarını getireceğiz” dedi.
 
Gaziosmanpaşa Stadı tarla gibi…
Meclis Üyesi Murat Haşhaş Gaziosmanpaşaspor’un göçebe gibi olduğunu vurgulayarak “İBB’den tesis alamadığımız gibi, Gaziosmanpaşaspor’un sahasıda İBB’ye borca karşılık devredildi. Burada İBB’nin yeniden stad yapacağı söylendi. İki yıldır ortada proje dahi yok! Bu yıl ise saha çimlendirme için kazıldı. Ve kazıldığı gibi tarla halinde bırakıldı. İlçenin ikinci ligdeki takımı Gaziosmanpaşaspor iç saha maçlarını göçebe gibi sağda solda oynuyor. AKP ile Gaziosmanpaşa’daki bu sorunlar çözüm yerine artmıştır. Stad dâhil bu sorunlar yaptığımız projeler ile CHP iktidarında çözüme kavuşacaktır” dedi.
 
Gaziosmanpaşa’nın sorunları çözüm bekliyor.
Murat Haşhaş ulaşım sorununda değindiği konuşmasında “İTÜ’nün yaptığı şehir araştırmasında İstanbul’un birinci sorunu ulaşım-trafik olmuştur. Gaziosmanpaşa’da da en büyük sorun ulaşımdır. Yirmi yıldır aynı zihniyetle yönetilen İstanbul ve Gaziosmanpaşa’da ulaşım sorunu ortaya çıkmıştır. Çözüm üretileceği yerde,  şehir çözümsüzlüğe bırakılmıştır. Şehirde plansız yapılaşma, bina ve nüfus yoğunlaştırılması, şehri yirmi yılda yaşanmaz hale getirmiştir.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.