"Hepsi Polis"

"Hepsi Polis"

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) personeli tarafından sahnelen ve trafikte yapılan hataları konu alan “Bekleyenin Var” adlı oyun, Beykoz Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

 “NECMETİN ERBAKAN KÜLTÜR MERKEZİNDE”

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP)   tarafından sahnelenen  “Bekleyenin Var” tiyatrosu Beykoz Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 06 Mart 2015 Cuma günü saat 13.30’da tiyatro severlerle buluşacak.

 

“12 KİŞİLİK EKİP TARAFINDAN SAHNELENECEK”

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurları tarafından sahnelenen oyun 12 kişilik ekip tarafından oynanıyor.  Her yaş grubuna yönelik sahnelen oyunda,  trafikte kural ihlallerini yapanların sadece kendi güvenliklerini değil çevresinde bulunan kişilerinde can ve mal güvenliğini de tehlikeye düşürdüğüne dikkat çekiliyor.

Günlük yaşamda, herkesin trafikle ilgili bir olaya tanık olma durumundan yola çıkılarak izleyici ile buluşan oyunda, trafik kazalarının aileler ve bireyler üzerinde bıraktığı olumsuz durumlar anlatılıyor.

           

“VATANDAŞLARIN DUYARLI OLMALARI AMAÇLANIYOR”

Dört ayrı skeçten oluşan “Bekleyenin Var” oyunu ile trafikte yapılan hatalar trajikomik ve izleyenlerin anlayabileceği bir biçimde işleniyor.

 İzleyenlerin trafik kurallarına karşı duyarlı olmaları yönünde işlenen skeçler de özellikle kuralların hayat kurtarıcı olduğuna da vurgu yapılıyor. Böylece oyun trafikte duyarlılık konusunda farkındalık oluşturarak trafik kazalarının önüne geçmeyi hedefliyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.