İlhan Dabakoğlu Siirtli hemşerileri ile feshane’de buluştu

İlhan Dabakoğlu Siirtli hemşerileri ile feshane’de buluştu

Siirt Valiliği tarafından "3 Dilli Kardeş Şehir Siirt" sloganıyla Eyüp Feshane'de düzenlenen "Siirt Günleri"nde yoğun etkinlikler devam ediyor. İlhan Dabakoğlu feshane’de hemşerileri ile buluştu.

Farklı dil ve kültürleriyle, insanların hoşgörü ve bir arada yaşama tecrübesiyle; inanç ve kültür turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olan Siirt'i, Türkiye'ye ve Dünya’ya tanıtmak amacıyla Feshane'de "Siirt Günleri"ni düzenledi.

.

Ak Parti, Bakan ve Milletvekillerinin akın ettiği "3 Dilli Kardeş Şehir Siirt" Feshane’deki programa, hiçbir Cumhuriyet Halk Partisinin üst düzey yönetimi  katılmaması dikkat çekerken,.CHP Fatih Belediye başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu’nun katılması hemşerileri ile bir araya gelmesi, büyük mutluluk yarattı. Hemşerilerinin sımsıkı sarıldığı Diş Hekimi,İlhan Dabakoğlu’nun bazen gözlerinin dolduğu, duygulandığı,görüldü.

.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi  İlhan Dabakoğlu gazetemize yaptığı kısa açıklamada," Siirt, üç ayrı dilin kardeşçe yaşadığı bir il olması münasebetiyle Türkiye'ye örnek olmuştur. Siirt, doğasıyla, manevi zenginlikleri ile muhteşem bir yerdir. Burada hemşerileri  ile  olmaktan çok mutlu oldum. Burada bana gösterilen ilgi ve sevgiyi sizler gördünüz. Tüm hemşerilerimden destek sözü aldım. Fatih’te seçimi mutlaka alacağız. Bunu yapacak gücümüz ve enerjimiz var” dedi

.

Yoğun bir ekip arkadaşları ile Feshane’deki stantları tek tek gezen İlhan Dabakoğlu, kendisini çok sayıda basın mensubunun takip etmesi dikkat çekti





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.