İlhan Dabakoğlu'ndan Zafer Bayramı Kutlaması

İlhan Dabakoğlu'ndan Zafer Bayramı Kutlaması

CHP Fatih İlçe Belediye başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91 yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

30 Ağustos Zaferi’nin bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları ile birlikte bundan tam 91 yıl önce verdikleri mücadelenin ve o gün yazılan şanlı destanımızın bizlere bırakılan en büyük miras, aynı zamanda en büyük emanet olduğunu biliyoruz. Diyen Fatih belediyesi başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu, Kutlama mesajında şunlara değindi.

İlhan Dabakoğlu. Yaptığı açıklamada,”Çağdaş, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olarak, Devletimiz, Ordumuz, Sivil Toplum Örgütleri, İş ve Emek dünyasıyla, Sanatçısıyla, Sporcusuyla tek yürek olarak “Yurtta Barış, Dünyada Barış” ilkesiyle çıktığımız yolda, eğitilmiş insan gücümüzle, gerçek anlamıyla bilinçli ve planlı bir kalkınmayı elele çalışarak gerçekleştirmek zorundayız. Bu güzel topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan zaferleri kazanan başta büyük komutan ve devlet adamı Atatürk ve O'nun silâh arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor ve tüm vatandaşlarımızın, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.