ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA

ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde özveri ve fedakarlık gösteren sağlık çalışanları için, Bilkent Şehir Hastanesi bölgesinde farkındalık oluşturan grafitiler hazırladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bilkent Şehir Hastanesi bölgesinde köprü ayaklarını, pandemi sürecinde özveri ve fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarını temsil eden grafitilerle süslendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te salgınla mücadele eden kahraman sağlık çalışanlarına vefa göstermek amacıyla Bilkent Şehir Hastanesi bölgesinde bulunan köprü ayaklarını grafiti sanatçılarına açtı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL VE DESTEK İÇİN

Bilkent Şehir Hastanesi'ne ulaşmak için önemli geçiş noktalarından biri olan Beytepe Köyü Yolu ve Bilkent Bulvarı'nı kullanan sağlık çalışanları ve vatandaşları rengarenk grafitiler karşılayacak.  

Hastane güzergahı boyunca 3 köprü yanağı ve 13 kolon doktordan hastabakıcıya, ambulans şoföründen hemşireye kadar bütün sağlık çalışanlarına birçok farklı konseptte resmedilecek. ANFA tarafından 10 gün içinde bitirilmesi planlanan çalışmalar kapsamında peyzaj düzenlemesi de yapılacak.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.