12 Bin Beykozlu Kültür Sanat kurslarında

12 Bin Beykozlu Kültür Sanat kurslarında

Beykoz Belediyesi yeteneklerini geliştirmek isteyen ilçe sakinlerine rehberlik ediyor.

 Beykoz Belediyesi’nin yeteneklerini geliştirmek isteyen ilçe sakinlerine rehberlik etmek, öğrencilere derslerinde takviye sağlamak üzere açtığı kültür-sanat ve eğitim kursları büyük ilgi görüyor. 


Beykoz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Kavacık Hizmet Binası ve Tokatköy Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi olmak üzere 3 merkezde devam eden kurslardan bugüne kadar 12 bin kişi ücretsiz yararlandı. 

7’den 70’e kadar herkesin katılımına açık olan kurslarda, halen 20 branşta alanında uzman hocalar eşliğinde eğitimler veriliyor ve ilçe sakinleri yeteneklerini hoş uğraşlar doğrultusunda geliştiriyor. 


Kurslarda ki dersler

Kültür-sanat ve eğitim kursları; İngilizce, Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, Arapça, Tiyatro, Hızlı Okuma, Diksiyon, Gitar, Bağlama, Keman, İspanyolca, Ney, Osmanlıca, Kaligrafi, Fotoğrafçılık, Genel Muhasebe, Kimya, Coğrafya ve Biyoloji olmak üzere 20 farklı seçenek sunuyor. 

Bu branşlara yeni dönemde Rusça, Fransızca, Almanca ve Kemençe de ilâve edilecek. 

Hafta içi öğrencilere yönelik takviye derslerin verildiği kurs merkezlerinde özellikle hafta sonları büyük hareketlilik yaşanıyor. Zira Beykozlulara hayallerinin peşinden gitme ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunan kurslara ilgi büyük.

Beykoz Belediyesi’nin kültür-sanat ve eğitim kurslarında yeni dönem kayıtları, 15 Ocak-15 Şubat 2013 tarihleri arasında kültür merkezlerinde alınacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.