19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun

19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun

“Gazilerimiz başımızın tacı” 

Bahçelievler’de yaşayan gaziler, Bahçelievler Belediyesi tarafında düzenlenen Gaziler Günü yemeğinde buluştu. Gazilere eşlik eden Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Hepimizin gazilerimize vefa borcu var. Gazilerimiz başımızın tacı. Şehitlerimizin gazilerimizin kanlarıyla, emekleriyle bağımsızlığını kazanmış Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır” dedi.

 

Hepimizin vefa borcu olan, elleri öpülesi Gazilerimizin günü özel bir programla Bahçelievler’de kutlandı. Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de, Kore’de, Kıbrıs’ta, terörle mücadelede ve 15 Temmuz’da, Gazilik şerefine ve onuruna kavuşan kahraman Gazilerimiz, 19 Eylül Gaziler Günü’nde saygıyla hürmetle anıldı. Bahçelievler Belediyesi tarafından organize edilen kutlamada gazilerimizin de keyifli vakit geçirmeleri sağlandı.

Gaziler ve yakınları Gaziler Günü’ne özel kendileri için Akif Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemeğe katıldılar. Belediye Bakanı Dr. Hakan Bahadır’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Tuğran Akarsu, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Gömce ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Tuna gazilerimize eşlik etti.

Tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına, okunan Kur-an tilavetiyle başlayan program Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın masaları tek tek dolaşarak gazi ve yakınlarıyla selamlaşmasıyla devam etti.

Anma programında konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır; “Bugün gerçekten çok özel bir gün. Hepimizin gazilerimize vefa borcu var. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu öncesinde ve sonrasında şehit olmuş, gazi olmuş ve daha sonra Hakk’ın rahmetine kavuşmuş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepsine rahmet diliyorum, hayatta olanları da minnetle anıyorum. Gazilerimiz başımızın tacı. Hepinizim hürmetle ellerinizde öpüyorum. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarıyla, emekleriyle bağımsızlığını kazanmış Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Bizler de birlik ve beraberliğimizin devamı, ülkemizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Bahadır yemeğe katılan gazilere hediyeler verdi. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

oq4upragyIkbncotudka9e7z.jpg

ewlrerasgg9kbfpq7ynluoh5.jpg

qkmfqz9vbpacsgouot68xdzd.jpg

nInll503pgvs6ecz4pafex1y.jpg

zpbeljouvugqdzrvn0s2i4r8.jpg

g9lbuvusyr6e0In74fltz3sj.jpg

ommv52sbdolhdjt1yzxal0x7.jpg

m9qr1fo0zvkxupipbst4lqwc.jpg

eg2dxcwpzar1vsgnt6hm803j.jpg

h2ufx9dch3jo0asmdglwn6ks.jpg

dysdifkuwIf7lqzgybxoc0mt.jpg

xInerlthtak7wmvy18zbczjr.jpg

8nh61lfbejmIt3tum4devsyd.jpg

1d3punxi6qslrbhhk0o9tmjv.jpg

0xc3t7qvolmvilmdqhneytx9.jpg

hxabunkdsgxro91g7ffetrpm.jpg

xmkeu65eowlr8zfzxvjb1rvy.jpg

due0mw2tpjyy8iaoxcx5vwhz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.