24 Kasım Öğretmenler Günü coşkusu

24 Kasım Öğretmenler Günü coşkusu

24 Kasım Öğretmenler Günü coşkusu

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır öğretmenler onuruna yemek daveti düzenleyerek bu özel gününü kutladı. Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerimizin günlerini kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bir dizi etkinlikle kutlayan Bahçelievler Belediyesi, Öğretmenler Günü coşkusunu okullarda gün boyu devam ettirdi. Aynı günün akşamında Bahçelievler Kongre Merkezinde öğretmenler onuruna akşam yemeği verildi.

Belediye Dr. Hakan Bahadır’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemekli geceye Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Hakan Bahadır; “Böylesine anlamlı bir günde öncelikle anmamız gereken eğitim şehitlerimiz var. Gelmiş geçmiş tüm eğitim şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum.

Bayrağımızın dalgalandığı yurdumuzun her bir köşesinde görevlerini en güzel şekilde yerine getiren öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Geleceğimizi emanet edeceğimiz göz bebeği çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Göreve bugün başlayan öğretmenlerimize başarılı bir eğitim hayatı dilerken, bugün emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür sürmelerini diliyorum.

Öğretmenlerin gönüllerince eğlendiği etkinlik toplu hatıra fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

eas9h2i3Icxcrnbrlppvfwmy.jpg

pxqqzknbu1e0svwI6ofefath.jpg

9jqkw5q7zbnylm4peysufgpf.jpg

d5xvflw7ygy80brduncqtjpa.jpg

7zz2ra6bcw8yg3fpamstque1.jpg

tfonkdtayyxazr3jueq7fs1w.jpg

xckltmgm3ws4k07oadunitof.jpg

fnlp2eflksg3iw847dbt1yto.jpg

kif6cpvhqkmyl90objgtdtwz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.