41 yıllık evli olan çiftlere kutlama

41 yıllık evli olan çiftlere kutlama
Beylikdüzü Belediyesi, “14 Şubat Sevgililer Günü” evli çiftleri unutmuyor ve onlar için şahane bir organizasyon hazırlıyor.

 Evliliğinde 41 yılı dolduran çifte kumrulara özel düzenlenecek “41 Kere Maşallah” isimli etkinlik, Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek. Yılın çitftinin de seçileceği programda, sıra gecelerinin önemli ismi Urfalı türkücü Zekeriya Ünlü sahne alacak. Etkinlik güzel bir olaya da tanıklık edecek. Çeşitli nedenlerden ötürü boşanmış; ancak bir araya gelmek isteyen çiftlerin nikâhları kıyılacak. Ayrıca Sevgililer Günü’ne özel hazırlanmış temalı panolarda fotoğraf çektirecek çiftler, bu özel günlerini ölümsüzleştirecek.


Program sonunda ise çiftlere 1 ay sonra, dikilmek üzere fidan takdim edilecek.


Tarih: 14 Şubat 2013, Perşembe

Saat : 14:00 Yemek ve Fotoğraf Çekimi

15:00 Protokol Konuşma

15.15 Yılın Çiftinin Seçimi

Adres: Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesileri, Hürriyet Bulvarı Marmara Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Yakuplu Sosyal Tesisleri (Kızılay Aş Evi yanı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.