8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kağıthane’de düzenlenen programla kutlandı.

Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi ve AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bi Dünya Kadın” adlı program, Gültepe Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Programa eşi Fatma Kılıç ile katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tüm kadınların 8 Mart Dünya Günü’nü tebrik etti.

Kadınların toplumda büyük sorumluluklar üstlendiğini belirten Başkan Kılıç, kadınların yaşamın zorluklarıyla baş edebildiğini söyledi.

İstiklal mücadelesi verilirken kadınların önemli rol oynadığını ifade eden Başkan Kılıç, “15Temmuz Darbe Girişimi Gecesi, kadınlarımızın kahramanlıklarına bir kez daha şahit olduk. Şerife bacılarımız darbecilere karşı gelerek bu vatana onlara yedirmedi ve yedirmeyecek de” dedi.

Ülkenin geleceğe hazırlanması için bazı hazırlıklar yapıldığına vurgu yapan Başkan Kılıç, bu konuda da kadınlara önemli vazifeler düştüğünü kaydetti.

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç de toplumda kadın ve erkeğin eşit olduğunu dile getirerek, kadınlar arasındaki birlikteliğin, bürokrasi ve iş dünyasına olumlu yansıyacağını belirtti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Meryem Tekbıyık, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Arzu Vergili de programda birer konuşma yaptı.

Program kapsamında verilen konserin ardından, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç ve başkan yardımcılarının eşlerine çiçek takdim edildi. 


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane


























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.