BAŞKAN KILIÇ GELENEKSEL ESNAF ZİYARETLERİNE BAŞLADI

BAŞKAN KILIÇ GELENEKSEL ESNAF ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan esnaf ziyaretleri, bu yıl Ortabayır Mahallesi ile başladı. Kağıthane’deki projelerin konuşulduğu ziyaretlerde esnafın istek ve önerileri de değerlendirildi.

Günlük işleri nedeniyle dükkanını bırakıp taleplerini yüz yüze dile getirmede zorluk çeken Kağıthaneli esnafın bu yöndeki sıkıntısını gidermek amacıyla, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç her yıl şubat-mart döneminde esnaf ziyaretleri düzenliyor. Ayrı günlerde her bir mahallede esnafı tek tek gezen Başkan Kılıç, esnafın istek ve önerilerini yerinde değerlendiriyor.

Kağıthane’de her yıl yapılan esnaf ziyaretleri bu yıl Ortabayır Mahallesi ile başladı.  Gittiği iş yerlerinde esnafların talep ve önerilerini değerlendiren Başkan Kılıç ayrıca Kağıthane’deki mevcut çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin düşüncelerini esnafla paylaştı.

Güçlü ekonomi için ‘Evet’

Yatırımcının istikrar aradığını ve istikrarın kalıcı hale gelmesi için Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin şart olduğunu dile getiren Başkan Kılıç ilçe esnafıyla referandum sürecini değerlendirdi. Başkan Kılıç; ‘’2001 yılında Cumhurbaşkanı Sezer ve Başbakan Ecevit arasında yaşanan anayasa kitapçığı fırlatma meselesi yüzünden bir gecede borsa çöktü, döviz fırladı. Türk Lirası bir gecede %40’a varan değer kaybetti. Kağıthane’de birçok esnaf kepenk kapatmak zorunda kalmıştı. Esnafın borcu bir gecede yarı yarıya arttı. Bunun nedeni elbette ki Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasındaki çift başlılıktı. Bu çift başlılığı tamamen ortadan kaldırmak, istikrarı kalıcı hale getirmek için yani güçlü ekonomi için 16 Nisan’da ‘evet’ diyelim.’’ şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretleri ayrı günlerde Kağıthane’nin geri kalan 18 mahallesinde devam edecek. Ortabayır Mahallesi’ndeki esnaf ziyareti programına AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve ilçe yönetimi de katıldı.


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane
















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.