KADIN KENT GÖNÜLLÜLERİ TOPLANTILARI BAŞLADI

KADIN KENT GÖNÜLLÜLERİ TOPLANTILARI BAŞLADI

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Kadın Kent Gönüllüleri’ nin bu yılki ilk buluşması Çeliktepe Mahallesinde yapılan toplantıyla başladı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Kadın Kent Gönüllüleri’ nin bu yılki ilk buluşması Çeliktepe Mahallesi’nde yapılan toplantıyla başladı. Mahalle sakini kadınların katıldığı toplantıda mahallenin sorunları ve bu sorunların nasıl giderilebileceği masaya yatırıldı. Yerel gündemin yanı sıra ulusal gündemin de ele alındığı toplantıda kadınlar hem Çeliktepe ve Kağıthane ile ilgili olan istek ve taleplerini hem de 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Referandumu ile ilgili olarak görüşlerini dile getirdi.

Kağıthane Belediyesi’nin 13 yıllık yatırımlarının gösterildiği bir sunumla başlanılan toplantıda konuşan Başkan Fazlı Kılıç; ''‘’Faaliyetlerimizin bir kısmını bu sunumla sizlere gösterdik, ancak buraya sığdıramadığımız bir çok çalışma da var. Ama yapılanlar herkesin malumudur, asıl önemli olan nokta bundan sonra yapacaklarımızdır. Bu yüzden bende yaptıklarımızdan ziyade yapacaklarımızdan bahsetmek istiyorum.'' dedi. Metro çalışmaları ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Fazlı Kılıç, önümüzdeki hafta başlayacak olan Halk Meclislerinin de bu toplantıların devamı niteliğinde olduğunu belirtti. Başkan Fazlı Kılıç; ''Halk Meclislerimizde de gündüz mesai saatleri içinde çalışıp bu toplantıya katılamayan vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.'' dedi.

16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Referandumuna da değinen Başkan Fazlı Kılıç; ''İnşallah siz  değerli vatandaşlarımızın oyları ile Türkiye yepyeni, daha aydınlık bir yola girecektir. Bu referandum bu ülke için büyük bir şans, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili ortaya konan karşı argümanlar oldukça yersiz ve yeterli değiller. Bu sistem tek bir kişi için getirilmiyor aksine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir gün görevini bıraktığında gelecek kişilerin de aynı istikrar ve güvenle yoluna devam etmesi için ortaya konuyor. Hiç kimse bunun aksini iddia edemez.'' dedi.

Çeliktepe Yıldızlar Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç, Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin, Şaban Demirel, Oğuz Toktekin,  Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Kadınlar Meclisi Başkanı Arzu Vergili ve bazı müdürlüklerin müdürleri katıldı.

Çeliktepe Mahallesinde gerçekleştirilen buluşmayla birlikte başlayan Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları toplam 19 mahallede hafta içi her gün gerçekleştirilecek. 29 Mart’a kadar sürecek olan toplantılar Sultan Selim Mahallesinde sona erecek.


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane






















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.