Akülü sandalyeler umut tazeledi

Akülü sandalyeler umut tazeledi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği`nin düzenlediği gecede 800 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlandı.

 Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin Fulya Terim önderliğinde düzenlediği "Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası Gecesi" spor ve iş dünyasından pek çok ünlü ismi bir araya getirdi. İş, siyaset, televizyon, spor, kültür ve sanat çevrelerinden birçok hayırseverin katıldığı geceye Milletvekili Hakan Şükür, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu katıldılar.


Geceye katılan ünlü isimler, omurilik felçlileri için yardım çağrısında bulundu. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz'ın üstlendiği "Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası Gecesi" WOW Otel'de gerçekleşti. Gecede yapılan bağışlar, engelliler için umut olurken, sahneye çıkan sürpriz isimler, keyifli dakikalar yaşattı. 

Gecede konuşma yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kurulduğu dönemden beri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin programlarını takip ettiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti, "Derneği yürekten kutluyorum bu çalışmalar için. Ramazan bey iki önemli hususiyeti taşıyor. Mütevazi ve samimi. Tekerlekli sandalyede olmasına rağmen ayakları üzerinde duran birçok kişiden daha hızlı koşuyor. Bu güzel projeler binlerce kardeşimize umut oluyor. Başkanı yürekten kutluyorum. Asla yalnız değilsiniz. Tüm STK temsilcilerine buradan şükranlarımı iletiyorum."

İhtiyaç sahipleri adına tüm konuklara teşekkür eden Vali Mutlu, özellikle Fulya Terim’i tebrik etti.

 

Program sonunda kampanya dahilinde 800 adette akülü tekerlekli sandalye bağışlandı ve katılımcılardan bu sayının 1700'e çıkması için söz alındı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.