Bahçelievler Belediyesi 500 çocuğu sünnet ettirdi

Bahçelievler Belediyesi 500 çocuğu sünnet ettirdi

 

Bahçelievler Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği Geleneksel Sünnet Şöleni’ öncesinde bu yıl 500 çocuğu özel hastanelerde sünnet ettirdi. Milli Egemenlik Parkı’nda yapılan Sünnet Şöleni’ne sünnet olan çocukların ailelerinin yanı sıra ilçe sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte Koliva Grubu Karadeniz fırtınası estirdi.

 

Bahçelievler Belediyesi artık gelenekselleşen sünnet şölenini bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Belediye tarafından özel hastanelerde sünnet ettirilen 500'e yakın çocuk için Milli Egemenlik Parkı'nda Sünnet Şöleni düzenlendi. Sünnet ettirilen çocukların tüm masrafları belediye tarafından karşılandı. Sünnet olan çocuklara ve ailelerine eşlik eden Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kendilerine sünnet için yardımcı olan hastanelere plaket takdim etti.

 

KOLİVA İLE KARADENİZ FIRTINASI ESTİ

Şölende çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi. Jonglör, bubble show, şişme maskot, çocuk şarkıları ve sürpriz yarışmalar çocuklar için hazırlandı. Organizasyonda çocuklarının bu önemli anına eşlik eden anne babalar da unutulmadı. Sahneye çıkan Koliva Grubu şenlikte adeta Karadeniz fırtınası estirdi.

 

"6 AYRI HASTANEDE YAPTIRDIK"

Sünnet Şöleninde çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Bahadır, "İlk önce çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum. 500 küçük arkadaşımızı sünnet ettirdik. Çocuklarımızın hepsi iyileşti ve bu süreçlerini takip ettik. Sünnet olan çocuklarımıza hayatlarında başarılar dilerken anne ve babalarına da çocuklarının tüm mürüvvetlerini görmelerini temenni ediyorum. Tabii biz bu sünnetleri bölerek ilçemizdeki 6 ayrı hastanede yaptırdık. Çocuklarımızın sünnetine yardımcı olan hastanelerimize ve görevlilerine de teşekkür ediyoruz" dedi.

uyn6e4lgsounp8z1zjmyafbd.jpg

s4xdioptm9yxyaznwtq7e83b.jpg

fkod7xuv9jwkz3ipyanqw42z.jpg

d3zhlphrc0mgpdzce9ivfosk.jpg

eetymg64ys3xzfa9u5frqqmb.jpg

twvk1n236z4sxzhlw9bpqjye.jpg

aqco5h7jml4xucatbx3nIegv.jpg

d572dvuyxrv0pcfwcigqksoz.jpg

c4aefla8d1fknmztvsvwrx3k.jpg

f8vtajjz4ln3qhwnlybvs7ho.jpg

wpdqyiuz0sme7cmfevphb8gg.jpg

6qaa5bvtlrdyzemsovscu41k.jpg

stzdvuk0eblmp53apqf9cqof.jpg

gvp6fljvqn7t2eohkbhs8xbm.jpg

1asglu8yqbr0wbikztpto7f3.jpg

iny4bdjlgfbszw0eo1qxtmra.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.