Bahçelievler Belediyesi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ne Katıldı

Bahçelievler Belediyesi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ne Katıldı

Bahçelievler Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı festivalde milyonlarca genç eğlendi, belediyeler hizmetlerini tanıttı. 9 Ekim’e kadar sürecek festivalde ülkenin dört bir yanından gelen gençler Bahçelievler Belediyesi’nin standına büyük ilgi gösterdi.

 

Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ne katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Bahçelievler olarak Türkiye’nin en büyük gençlik festivalindeyiz. Üreten gençlerin belediyesi Bahçelievler olarak biz de kurduğumuz standımız ile gençlerimizin yerli ve milli olarak ürettiği tasarımları sergiliyoruz. Standımızda daha önce Türkiye birincisi olan ve TÜBİTAK rekorunu kıran tasarımlarımız yer alıyor. Bunların arasında sürücüsüz yapay zekâ ile tamamen otonom hareket edebilen, şerit takibi yapabilen aracımız mevcut. Bunu yansıra elektrikli aracımız, Siyavuşpaşa İHA, Füze, Hüma Model Uydu, Otonom Gemi ve Kompost Bisiklet ile A-53 standında ziyaretçilerimizi bekliyoruz.” dedi.

 

Bu yıl yaklaşık 3 milyon gencin katılımı beklenen Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nde konserler, genç sanatçıların sahneleri, sinema, tiyatro ve Espor etkinlikleri yer alıyor. 152 belediyenin stantlarla misafirlerini karşıladığı festivalde söyleşi, toplantı etkinlikleri düzenlenecek, kitap fuarı açılacak.

se6g58pkgtw29zbuaefqdlis.jpg

we4pbqhj7t28kewfqdyosgm6.jpg

j18s4aguhp9akqbc3u6hvm2q.jpg

a4ymlglgpowxv1jkdnwvcjuz.jpg

Inkhglx1bazej2youosv5wws.jpg

c4rsd7njgpkvzqbyfzw3ume5.jpg

d1xmnnb2vy8euwrjvogz4fks.jpg

xzevnugnq1hhg2vrlfc9kufp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.