BAHÇELİEVLER’DE 10 KASIM…

BAHÇELİEVLER’DE 10 KASIM…

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANDIK

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tüm Yurtta ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi, ebediyete intikal edişinin 85. Yıldönümünde Bahçelievler’de de saygıyla anıldı…

Kamu binaları alanındaki Atatürk Anıtı önündeki anma töreni 08.40’dan itibaren İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve resmi ve siyasi kuruluşlar tarafından anıta çelenk sunulması ile başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenlerin çalmaya başlamasıyla, Ata’nın manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve bayrakların yarıya indirilmesi şeklinde gerçekleşti.

Anma programına daha sonra, İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve İlçe Protokolünün de katılımıyla, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda devam edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programında Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır günün anlamına dair konuşma yaptı.

Anma törenine öğrencilerin okuduğu şiirler, öğrenci korosunun seslendirdiği Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve marşlar ile devam edildi.

Tören sonunda ilçedeki okullar arasında gerçekleştirilen Atatürk konulu resim, şiir ve mektup dalında dereceye girenlere ödülleri İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu ve Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafındanverildi.

9imvlfcczqbawzmjn13b5d4e.jpg

nxjdcgqpfkeifmprmoaz3d8e.jpg

vbdyk1jn9wotjsgo8yulmI4m.jpg

zxl97stxrdjpfvk6b0oq4gnw.jpg

ee8Iycmdyja49poc5klwqnr1.jpg

algcv8bqmfjzkwehrzb9pr4i.jpg

jefw1knhtpa4blfs5u3rpebd.jpg

nww0v7scgm5nvpucqdb9rsrl.jpg

a9j4gtomcv5lgdjzspxrfysq.jpg

d3pcj5yqcqmfubgktrzxla2o.jpg

bghjwzg9y8x6fdk1p7tnIehk.jpg

rhgmnfvb6g31emyj9k7db2ek.jpg

p0fyygmwebwpufnk9asrqzjx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.