Bahçelievler’de 101. yıl coşkusu

Bahçelievler’de 101. yıl coşkusu

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, 101. Yıldönümü, Bahçelievler’de tüm gün devam eden etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk konularak başlayan kutlamalar, nostaljik araçların yer aldığı kortejle şehir turu ile devam etti. Kutlamaların akşamında ise Madrigal sahneye çıktı ve Türk bayrakları eşliğinde Bahçelievler’i coşturdu.

 

Bahçelievler Belediyesi, Büyük Taaruz’un 101. yıldönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tüm gün devam eden etkinliklerle kutladı. Bahçelievler’de 30 Ağustos kutlamaları Kamu Binaları Meydanı Atatürk Anıtı önünde Çelenk Sunma Töreni’yle başladı. Törende Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu geçekleştirildi ardından İstiklal Marşı okundu. Törene, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu, Bahçelievler Kaymakamı Doktor Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

 

 “Türkiye ebediyen bağımsız kalacaktır”

 Törende konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Türk ulusunun tarihe altın harflerle yazdığı kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı sırasında Türk ordusunun Yunan kuvvetlerini büyük bir hezimete uğrattığı Büyük Taaruz kazanıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yılı hepimize kutlu olsun. Böyle şanlı bir tarihe sahip olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye ebediyen bağımsız kalacaktır. Bizler bağımsız Türkiye’nin daha da güçlenmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Her birlikte ülkemize daha ileriye götüreceğiz” dedi. Başkan Bahadır törene katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Bayraklarla Bahçelievler turu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları açılış töreninin ardından kortej ile devam etti. Klasik otomobillerin yer aldığı kortej ile şehir turu yapıldı. Nostaljik araçlar ve kutlama bandosunun yer aldığı korteje vatandaşlar da Türk bayraklarıyla eşlik etti. Kortejle birlikte tura katılan Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

30 Ağustos’ta Madrigal sahnede

Bahçelievler’deki Zafer Bayramı kutlamalarında akşam saatlerinde son dönemin sevilen gruplarından Madrigal sahneye çıktı. Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konserde özellikle geçler Madrigal’in her şarkısında coştu, şarkılara danslarıyla eşlik etti. Madrigal Türk bayrakları eşliğinde şarkılarını söyledi.

jcjzxqmlI8f5b36dpgysoatc.jpg

ingw4faok0cfsl1qvdregh3q.jpg

aeugxvl9e0s5opbwtkkz1clm.jpg

pc6v54h1Iaxvweugqqrmz3nn.jpg

tjmhaixdvzld8sIz2xwpu90y.jpg

d430qchf9ym1jIobvnrvzxql.jpg

ncs4aavqskhdv08rtoby7wtz.jpg

zcjmep7b0cgnvljlwqkox2oy.jpg

uypfm5skb640lhg1ujkmdoth.jpg

feqh37dtdnk4wosb6pkl2xgi.jpg

t5i6yzmafa0rm9gwz4kvbdnp.jpg

pn2f4wk86kwczovl1hiqbzsn.jpg

gor8h0k4voxqjdhvru2mylt1.jpg

h9yv4kveaoumwqfrzlIiydng.jpg

jylb6qtlzndwjgchphmkr2ux.jpg

s2fafkun7yjzkpngdgb8vq9u.jpg

3abhqgk7n4z1ts9ut0coepzb.jpg

2s7jo9zfgnledpkgcjhqx8at.jpg

kg9tliz8oxe24nbuoId0ecsz.jpg

zooc7qw5xdtnefaus6rkj9zb.jpg

2nrky6jskn9vdmtso5a8wclw.jpg

yekncyjzxodhItaatkveqw3u.jpg

kutdcpnxj3w6gmhzmxzl52sh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.