Bahçelievler’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Bahçelievler’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Bahçelievler’de 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl dönümü etkinlikleri Kamu Binaları Meydanı Atatürk Anıtı önünde Çelenk Sunma Töreni’yle başladı. Törende Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu geçekleştirilirken ardından İstiklal Marşı okundu. Çelenk Sunma Töreni’ne İstanbul Vali Yardımcısı Şevket Atlı, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Tuğran Akarsu, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

 

30 Ağustos Zafer Turnuvası ve Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Düzenlendi

 

Bahçelievler’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos Zafer Turnuvası ve Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni düzenlendi. Bahçelievler Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlediği Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni’ne İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni’nde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Geleceğimiz olan ama aslında bugünümüz olan gençlerimiz, çocuklarımız hepiniz hoş geldiniz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı hepimize kutlu olsun. Yaklaşık 10 yıl süren Osmanlı’nın esaretinden zafere, kurtuluşa, özgürlüğe, demokrasiye ve onun sonucunda da Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarıyla yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin kapıları açıldı. Yaz dönemi boyunca yaklaşık 20 branşta 7 bin öğrenciye ücretsiz eğitim sağladıklarını belirten Başkan Bahadır, ilçedeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine 400’er lira kırtasiye yardımı sağlanacağını ve üniversiteyi kazanan Bahçelievlerli gençlere geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite harçlıklarını nakit olarak verileceğini belirtti.

 

Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde düzenlenen programa Bahçelievler Belediyesi’nin yaz dönemi boyunca 20 farklı branşta ücretsiz eğitim verdiği öğrenciler tüm faaliyetlerin final müsabakalarını gerçekleştirdi. Programda öğrencilerin kortej yürüyüşünün ardından gösteri grupları performanslarını sergiledi. Dereceye giren öğrencilere madalya ve ödül töreni ile birlikte tören sona erdi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Tuğçe Kandemir Konseri ile devam etti

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünde Bahçelievler'de 30 Ağustos korteji düzenlendi. Kortejde nostaljik araçlar, kutlama bandosu yer alırken vatandaşlar da Türk bayraklarıyla korteje eşlik etti.  Kortejin ardından kutlamalar sanatçı Tuğçe Kandemir’in Milli Egemenlik Parkı’nda verdiği konserle devam etti. Bahçelievler Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı Zehra Kandemir seyircilere dinlenme rekorları kıran “Ah ellerim kırılaydı, Kurban olduğum” ve diğer parçalarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

iu9Iehyon5sy1dpplgrkj6xt.jpg

mnrmcep0tIfhsb9g2kjlx13a.jpg

wkv5sxicnuojnI2bpg3wachd.jpg

iremtfnesbg4bqykrdpv0quh.jpg

bzfoweckvjupaolu2g0cwnks.jpg

jcu6mg4tv8xetavc0buyarko.jpg

j7dkhwk8thcn3ooxs1aggfr0.jpg

p6klbme49vydzabtsjoiv0co.jpg

tlbduk5o3obhsvvc1igmspku.jpg

qumtgc8e5xpjk1qhtrnef0hz.jpg

ssxwjxzgvbemayt64qq95d2e.jpg

tmvc8xjimuIayfq3zv0ls1ef.jpg

Iboncx4ldfca1djbnq02zzoe.jpg

ksqvthzI5ou7fbtvde3ecd82.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.