Bahçelievler’de 6’ıncı sosyal tesis açılıyor

Bahçelievler’de 6’ıncı sosyal tesis açılıyor

 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, ilçedeki 6'ıncı sosyal tesisinin yapımına start verdi. Milli Egemenlik Parkı içerisinde yapılacak olan tesisin Siyavuşpaşa Kasrı'nın tarihi dokusuna uyumlu şekilde olacağını belirten Bahadır "Kuleli İstanbul'da çok konuşuluyor. Bu tesis ise, onu geçecek diye düşünüyorum. Bu tesiste tek fark diğerlerinde olduğu gibi fiyatlar düşük olacak" dedi.

 

Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi’nin yapımına başlandı

Görevde olduğu süre boyunca ilçeye yeni sosyal tesisler kazandıran Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 6'ıncı sosyal tesisin yapımına start verdi. Temel atma törenine Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Bahçelievler Belediyesi sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde ilçede yaşayanların fiziki ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra; sosyal ve psikolojik açıdan da yaşamlarını güzelleştirmeyi hedefliyor. Altıncı sosyal tesis de bu hedef doğrultusunda hayata geçiriliyor. Başkan Bahadır, Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi'nin Milli Egemenlik Parkı içerisinde bulunan Siyavuşpaşa Kasrı'nın tarihi dokusuna uyumlu olarak planlandığını belirtti.

                                       

İsrail ürünlerini sosyal tesislerimizde satmıyoruz

İsrail'in Gazze'ye yaptığı zulme tepki gösteren Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır "5 tane sosyal tesisimiz var. Bu altıncısı olacak. Töreni daha sevinçli yapmak isterdik. Gazze'deki olay katliam değil soykırımdır. Din, ırk ve mezhep fark etmeden kendi Yahudi vatandaşlarını bile öldüren bir zihniyetteki siyonist İsrail'den dolayı tüm Müslümanlar ve özellikle Türkiye olarak çok üzülüyoruz. Allah oradaki kardeşlerimizin yardımcı olsun. İsrail ürünlerini sosyal tesislerimizde satmıyoruz. Onları boykot ediyoruz" dedi. "Bu tesiste tek fark diğerlerinde olduğu gibi fiyatlar düşük olacak" Yaptığı sosyal tesislerde kar amacı gütmediğinin altını çizen Bahadır "Benim, partimin ve sayın Cumhurbaşkanı'mızın bakışında da bu var. Bizim vatandaşımızım gelir grubu ne olursa olsun her şeye hakkı var. Bir sosyal tesise çocuğu, torunu ve eşiyle gelip yemeğini rahatça yesin. En son Kuleli Sosyal Tesisi'ni yaptık. Kuleli İstanbul'da çok konuşuluyor. Bu tesis ise onu geçecek diye düşünüyorum. Bu tesiste tek fark diğerlerinde olduğu gibi fiyatlar düşük olacak. Biz 5 tesisimizde aylık 2 buçuk milyon TL zarar ediyoruz. Biz belediyeyiz, biz devletiz kar amacı gütmüyoruz. Biz burada aslında vatandaşımıza sosyal yardımda bulunuyoruz. Haftada bir dışarı çıkıp ailesiyle yemek yemek artık bir gelenek gibi oldu. Biz bunu uygun fiyata vatandaşlarımıza sunmaya çalışıyoruz. Burada 700 bin vatandaşımız yaşıyor. Maddi durumu ne olursa olsun burada bütün vatandaşlarımız eşittir. Bizim bakış açımız devletini, bayrağını, vatanını ve ezanını seven ülkesinin bir milimini parçalattırmayacak insanlara kapımızda gönlümüzde açıktır" şeklinde konuştu.

 

Konsepti ve dışı Siyavuşpaşa kasrı gibi olacak

Yeni yapılacak olan tesisin konseptinden bahseden Başkan Bahadır "Siyavuşpaşa Milli Egemenlik Parkı'nda Şirinevlerle tam sınırda İstanbul'a da hitap edecek bir tesis yapıyoruz. Burada iki katlı bir tesis yapacağız. Altı ve üstü 350 metre kare olacak. Konsepti ve dışı Siyavuşpaşa kasrı gibi olacak. İçerisi modern bir şekilde olacak. Bu tesis 6'ıncısı olacak. Yakında Yenibosna'da da yapacağız. Bahçelievler'de de planlıyoruz. 11 mahallemizde eşit hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın hiçbirini ayırmadan da hizmet etmeye gayret ediyoruz. Kısa zamanda vatandaşlarımızın Şirinevlerli, Siyavuşpaşalı ve Bahçelievlerli komşularımızın hizmetine sunmak için bismillah diyeceğiz"

 

Oyun parklarına yeni oyunlar geliyor

Milli Egemenlik Parkı’nın da yenileme ve revizyon çalışmalarına yakın zamanda başlanılacağını ifade eden Başkan Bahadır, şöyle devam etti:

“Bu çalışmalar kapsamında parkımızın yeşil dokusu korunarak geliştirilecek, estetik modern ve fonksiyonel tasarım planlaması ilkeleri ışığında yenilenecek. Çocuklarımızın eskiyen ve deforme olan oyun gruplarının yerine daha fazla aktivite yapabileceği yenilikçi ve modern oyun grupları, fitness aletleri ve oturma alanları düzenlenecek. Vatandaşlarımızın park ve yeşil alanlardan daha güvenli faydalanabilmeleri amacıyla aydınlatma elemanları da yenilenecektir.”

 

Milli Egemenlik Parkı içerisinde yapımına başlanan Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi, 23 pafta 4828 parselde, 2 katlı yapı ve toplam 771 m2 kullanım alanına sahip olacak. Sosyal tesisin oturma alanının toplam kapasitesinin ise 300 kişilik olması planlanıyor.

id5hdnx8hu6mvcq4sf3Irmbp.jpg

mzrj3fqangt1gcfa7nlyhzpb.jpg

f8keh6wdqoxruv4Ijhnpsbyl.jpg

pvjt7sabjxzoifnm8nwlvdf5.jpg

xu7okkcuvb6zyd0vh2jjiwqd.jpg

pc6ugydjr2klxfoaevceklhw.jpg

rhjvu3pkjtxg5wcog7fmzvdI.jpg

ot4qptyvze9gbvxomjwq2sfi.jpg

jldz9cy1pkbzwm78cts6qlIe.jpg

nrg56u9qxai8hhvuIp47wj1c.jpg

uvndpy2ehg7adxneso3auc94.jpg

wldtnwbyceejxkgutlh8m5fi.jpg

hwdaarz0ewifnpknyxmvbIlu.jpg

k3ch8akfn0zxlrfbpm1oygpe.jpg

adguch803aj5fvetwtfwsvbu.jpg

krtdb2ex89Iqdtv4jhoswmj7.jpg

evaghzksqdfnpoxn2qkc4wmf.jpg

d3h5atlgdpm20rwolqkpcyx8.jpg

03ntcijdefwIyuko6jrhgcp8.jpg

83Izpjm4vnjcbyi0aekuqegc.jpg

mdn4fko3skIzhvcywltzj8n5.jpg

dizkf9vbgrzxeh0noI8pgq1r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.