Bahçelievler’de Dünya Bisiklet Günü Kutlandı

Bahçelievler’de Dünya Bisiklet Günü Kutlandı

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kutlamaları kapsamında Bahçelievler Belediyesi ‘Haydi Bisikletini Al Gel’ etkinliği düzenledi. Çevre dostu ve sağlıklı ulaşım aracı olan bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlik Hasan Doğan Spor Kompleksi açık otoparkında bulunan bisiklet parkurunda gerçekleştirildi. Bahçelievler Belediyesi’nin daveti üzerine vatandaşlar parkurda bisikletleriyle sağlık için pedal çevirdi.

Bahçelievler Belediyesi’nin 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel sosyal medya hesaplarından başlattığı hediye bisiklet kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin başvurduğu hediye bisiklet çekişinde hak kazanan 20 talihliye bisikletleri Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafından teslim edildi. Hediye teslim töreninde konuşma yapan başkan Bahadır, Bahçelievler’de spora ve sporcuya verilen önemi vurgularken her yaşta ve her yerde sporun önemine değindi. Bahadır, ”Hem bisiklet hediyelerimizle hem de ‘Haydi Bisikletini Al Gel’ etkinliğimizle komşularımızı bir anlamda spora teşvik ediyoruz.” dedi.

 

97mgaxhfpw0nfea68x3l1pnz.jpg

s14xyzjbpub0e5x2vrc3rjtf.jpg

ulwoqtktymjoj7dfvwsdx6eI.jpg

ntfm2wvl6csxsco7qIdz5gju.jpg

3ezf8fy40wozvgsq7j5oaknr.jpg

e3udth8wb1yxjtb59jraovqI.jpg

4qnIq0aglxn2os8ewhrboswg.jpg

b6yfjpnxtn9dysbrmtcIlxg7.jpg

3uesaioyfml9kv2xk8qhjbzr.jpg

hmqgj8je4ofo9wdysIlvytzk.jpg

roalfjm8rqkq74sbueytzedk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.