Bahçelievler’de eğlence mekânlarına yılbaşı denetimi…

Bahçelievler’de eğlence mekânlarına yılbaşı denetimi…

Bahçelievler’de eğlence mekanlarında yeni yıla saatler kala huzur ve hijyen denetimi yapıldı. Denetim vatandaşların daha huzurlu, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yeni yıla girmesi için gerçekleştirildi.

Bahçelievler Belediyesine bağlı zabıta ve ruhsat denetim ile emniyet ekipleri çeşitli eğlence mekanlarına yeni yıla saatler kala huzur ve hijyen denetimi yaptı. Denetim sırasında mekânların ruhsatlarına, alkollü içki satış belgesi olup olmadığına, mutfakların temizliğine, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınan İşletme Kayıt Belgesi’ne bakıldı.

20’DEN FAZLA EĞLENCE MEKÂNI DENETLENDİ

Yılın ilk saatlerine kadar devam eden denetimlere katılan Belediye Başkanı Hakan Bahadır, iş yeri çalışanlarının ve müşterilerin yeni yılını kutladı.

Denetlemelere ilişkin bilgi veren Başkan Bahadır, “İlçemizde faaliyet gösteren alkollü mekanların denetimlerini yapıyoruz. Vatandaşlarımız sağlıklı, sıhhatli, huzurlu bir şekilde yeni yıla girsin diye çalışıyoruz. 20’den fazla eğlence mekânını denetledik. Şu ana kadar yaptığımız denetimlerde herhangi bir sorun yaşanmadı” dedi.

ngjxfnsahoke453rv1yaqmi8.jpg

vakbnudzcrpzyhwj75mykIvo.jpg

h5bkyoywmfIdni6sbw7jqszq.jpg

Iwrif3zmlgpqr76j92kvau8x.jpg

h9obv0d4dkvlznkeq3axqtm1.jpg

edtkhrumfbrcg3xe1pnc9oq8.jpg

jranpystowsumzfgce1abmq7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.