Bahçelievler’de Geleneksel Bayramlaşma

Bahçelievler’de Geleneksel Bayramlaşma

 

Bahçelievler’de Geleneksel Bayramlaşma

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Kurtulmuş yaptığı konuşmada, "Partilere yapılan saldırılar, atılan kurşunlar sadece bir tane partiye yapılmış saldırı değil Türkiye'de demokrasisine yapılmış bir saldırıdır" dedi.

 

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın ev sahipliğinde Nurettin Topçu Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. 6 Şubat'ta yaşanan depremlere değinen Kurtulmuş, " Buruk bir şekilde bu bayrama girdik. 6 Şubat'ta bütün Türkiye'yi üzüntüye boğan, Maraş eksenli 11 ilimizi içine alan büyük bir afeti, büyük bir yıkıntıyı  hep beraber maalesef yaşadık. Hızla yaraların sarılması için mücadele ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde, öncülüğünde, bu 11 ilimizi kapsayan yeniden yapılanma, yeniden imar programı son derece güzel bir şekilde devam ediyor. Çadır kentlerde ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımızın günlük hayatlarıyla ilgili ihtiyaçları hemen hemen kalmamıştır. Elbisedir, giyimdir, kuşamdır, sağlık hizmetleridir, eğitim hizmetleridir hepsi verilmeye çalışılıyor. Bir taraftan şehirlerimizi yeniden yapacağız. Sağlam güvenli yerlerde tabiri caizse; sıfırdan bir Hatay, sıfırdan bir Maraş, sıfırdan bir Adıyaman inşa edeceğiz. Diğer taraftan da tarihi eserlerimizi en kısa zamanda onaracağız. Bütün bunları yaparken hep beraber yaptık, hep beraber yapacağız. Ayrımcılık göstermeden; biz, sen, o, bu demeden, hep beraber Türkiye için bir araya geleceğiz. Maalesef son zamanlarda bazı ayrımcılık sözlerin siyaset içerisinde matahmış gibi kullanılmaya başlandığını görüyor ve bundan büyük üzüntü duyuyoruz. AK Parti olarak bizim siyasi geleneğimizde insanların mezheplerinin, meşreplerinin, inanışlarının etkin bir şekilde ayrım vesilesi olarak, ortaya konulmasına asla rıza göstermedik. Birileri ben Sünniyim, ben Aleviyim diye dursun. Biz diyoruz ki biz Türkiye'yiz. Biz kimseyi mezhebi ile meşrebiyle ayırmadan hizmet ederiz" diye konuştu.

 

"PARTİLERE YAPILAN SALDIRILAR, TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE YAPILMIŞ SALDIRIDIR"

 

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş dün gece silahlı saldırıda bulunulan Kocasinan'daki AK Parti seçim ofisini ziyaret etti. Kurtulmuş'a Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır eşlik etti. Kurtulmuş irtibat bürosunun önünde kısa bir basın açıklaması yaptı. AK Parti'nin seçim irtibat bürolarına son günlerde yapılan saldırılara değinen Kurtulmuş, "Biz insanları dinde kardeş olarak görürüz, birilerinin seçim güvenliğini tehdit altında gösterime çabalarını şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Dün akşam bizim seçim irtibat bürosuna saldırıda bulunuldu. Önceki akşam da Adana'da Çukurova binamıza yine aynı şekilde binamızın tabelasına ve camlarına hedef göstererek 14 kurşun atıldı. Dün akşam da 5 tane kurşun atıldı. Bütün bunların arkasındakilerin ne olduğunu ortaya çıkartmak, güvenlik kuvvetlerimizin görevidir. En kısa zamanda ortaya çıkacaktır. Partilere yapılan saldırılar, atılan kurşunlar sadece bir tek partiye yapılmış saldırı değil, Türkiye'de demokrasisine yapılmış bir saldırıdır. Algı yapmak isteyenler avuçlarını yalayacak. Türkiye'de seçim güvenliği üzerinden, milletin arasında gerginlik oluşturmaya çalışanlar ellerini avuçlarını yalayacaklar" şeklinde konuştu.

7ootx1kmvx0ga9dekarfuitz.jpg

da1efeIxc7wy230prshzplzq.jpg

ch1bti485wkb0Ionte6pzlyx.jpg

djvecwd8hc2y7qyxlko6fng4.jpg

t0yfc8tmzIhjpxkxn7alsmjr.jpg

ecmxg8t6ihfywjzpukbz9ko5.jpg

vwodqnu3prxgcs4lva1m0g7j.jpg

zIal7kpu96scodmjxzlbhf4g.jpg

dqjtcmrp13bxzwo02efkIi8m.jpg

0amw4xt26vuopui7bdwm1kt3.jpg

eb73mnggcihpx954zdlxlvzy.jpg

gbz5pi6rq3f1gknxuawnvlxr.jpg

qna9lqm7xvzfpu2socre13bs.jpg

74rdIgk2kmanzywchloqpevf.jpg

zalI9gmbdq7p0to6nwgvaxjf.jpg

xcld26fhlbondkupo5nwrbkI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.