Bahçelievler’de okul ve cami temizlik projeleri tanıtıldı

Bahçelievler’de okul ve cami temizlik projeleri tanıtıldı

Bahçelievler Belediyesi, okullara özel hayata geçirdiği temizlik projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. “Her Okul Temiz bir Geleceğin Teminatıdır” sloganıyla başlatılan projeyle ilçedeki tüm okulların temizliğini üstlenen belediye, aynı zamanda Türkiye’de bir ilke imza attı. Okullarda görevlendirilen temizlik görevlilerine emniyetten narkotik ve Yeşilay YEDAM’dan bağımlılık eğitimleri aldırıldı.

 

Bahçelievler Belediyesi ilçedeki tüm okulların temizliğini üstlendi. Okullarda başlatılan hijyen hareketinin detayları, belediye tarafından gerçekleştirilen tanıtım programlarında açıklandı. Proje kapsamında Bahçelievler’deki 85 devlet okulu, 51 caminin tuvaleti, cemevlerinin temizlikleri yapılıyor. Okullarda gerçekleştirilecek temizlik projesinin tanıtımı Zaferler İlköğretim Okulu’nda yapıldı.

Tanıtım programına Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, ilçe müftüsü Mustafa Kayış, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, temizlik ekipleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Narkotik eğitimli temizlik ekibi

“Her Okul Temiz bir Geleceğin Teminatıdır” sloganıyla okullara yönelik başlatılan temizlik projesinin tanıtımı Zaferler İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Hijyenik Okullar Tanıtım Programı’nda konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Geçen senenin sonunda başlamıştık. Bu yıl Bahçelievler’de 85 devlet okulunda 85 arkadaşımız çalışıyor. Okullarımıza, camilerimize, cemevlerimize, hastanelerimize son olarak da karakollarımıza temizlik görevlisi arkadaşlarımızı gönderiyoruz. Okullarda hizmet veren arkadaşlarımıza emniyetten narkotik eğitimi, Yeşilay YEDAM’dan bağımlık eğitimleri aldırdık. Ekiplerimiz çocuklarımız için müdürlerimizle iş birliği halinde çalışıyorlar.” dedi.

bukyvcdtqn3eIzhgm6zkosxq.jpg

obp1sjyjg6vp5aI2cyrsgnxt.jpg

naz1spmq0i2yccavquxrlpmw.jpg

25aqumywrwzlek1gfcoiyand.jpg

epuvfqk85zt1smhdvlhabuwn.jpg

vvnlzhclpk7m9mb6rr1jqIfc.jpg

ad1noe3eoihw9jhI5qcbtny2.jpg

wofu0vq1jtekyimrozyehpsb.jpg

kIdnvhz2c6urh9epjqtbmiuc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.