Bahçelievler’de Ramazan

Bahçelievler’de Ramazan

Bahçelievler Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan için iftar çadırları kurdu, etkinlikler organize etti. Ramazan boyunca devam eden etkinliklerin yanı sıra yolda kalanlar için çeşitli noktalarda çorba dağımı yapan belediye “ALO İFTAR” hattıyla da 65 yaş üstü yaşlıların, hasta ve engelli kişilerin evlerine iftar yemeği servis etti.

      

Ramazan ayı için çeşitli etkinlikler organize eden Bahçelievler Belediyesi, 11 ayın sultanını en güzel şekilde karşıladı. Ramazan ayı boyunca Bahçelievlerli komşularının lezzetli iftarlar yapması için iftar çadırları kuran belediye, iftar sonrası için de hem yetişkinlere hem de çocuklara özel birbirinden ilgi çekici etkinlikler organize etti.

 

Yolda kalana çorba

İftar saatinde trafikte kalan evine ya da iftar çadırına yetişemeyen komşularını da düşünen Bahçelievler Belediyesi ilçenin farklı noktalarında çorba dağıtımı yapıyor. Çeşitli ulaşım noktalarında ve semtin farklı yerlerinde yapılan çorba dağıtımı mobil ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Ramazan ayı boyunca İncirli, Bahçelievler, Şirinevler ve Yenibosna Metrobüs duraklarında kurulan stantlarda iftara evlerine yetişemeyen vatandaşlara su-çorba ve ekmek ikram edildi.

 

“ALO İFTAR”                                                

Bahçelievler Belediyesi tarafından Ramazan’a özel hayata geçirilen bir başka önemli hizmet ise ALO İFTAR”…  65 yaş üstü yaşlıların, hasta ve özel gereksinimli kişilerin yararlandığı bu hizmet ile Bahçelievler Belediyesi, iftar hazırlamak ya da iftara gitmek için çeşitli kısıtlılıkları olan komşularının evlerine iftar yemeği servisi yapıldı.

0ojrj4hn6zwpehiqbclea1ft.jpg

lxvueosacftr4goqmnfyrj19.jpg

jouvqsk0feaz9cb6Ixylm8h3.jpg

udq2mjmvtepgI5hnezot7rgw.jpg

bs6vwdno0irjay1kghmtclwz.jpg

kjpnyjlicrt6kmlqx9gua0em.jpg

o0tkcdarptevbx8fa9ws2q5b.jpg

r7numdswyzoetwpsvxrlyajh.jpg

tyjd5laoIuziwnqet1xa2hge.jpg

p9Ieq1bnxrfw7lhyu8wyfad6.jpg

jmelgccxue69nbldqjfd78iw.jpg

6zyivqgsdf4bj1xfuewndwpm.jpg

pvwmkbq4h3he9td5cujlegxm.jpg

dpxtc9obIvjxwzfinhc3mbas.jpg

q2j6sxvk0ldzmtgowIrfjac5.jpg

z3mebgyzkj4brs6gevdtwjp9.jpg

cf3oItltz9vn7x4hwzjeiey2.jpg

tudhformlpqzwxyd3vs6kv0n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.