Bahçelievler’de Toplu Sünnet Şöleni

Bahçelievler’de Toplu Sünnet Şöleni

Bahçelievler Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 885 çocuk aileleriyle birlikte sünnet şölenine katıldı. Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen sünnet şöleninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, çocukları sevindirmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

 

Bahçelievler Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu sünnet şöleninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Hepiniz hoş geldiniz. Her yıl geleneksel olarak yaptığımız şekilde bu yıl da çocuklarımızın sünnetini gerçekleştirdik. Yaklaşık 885 güzel çocuğumuzu sünnet ettirdik. Onlara geçmiş olsun diyorum. Şimdi çocuklarımızın bir kısmı okula başladılar. Biliyorsunuz öğrencilerimize kırtasiye desteği sağlıyoruz. 6 yaşındaki ana okula gidenlere, ilkokuldaki 4 sınıfa, ortaokuldaki 4 sınıfa, lisedeki 4 sınıfa, Kur’an Kursu’na giden arkadaşlarımıza bir de çıraklık eğitimine giden toplam 63 bin öğrencimize kırtasiye desteği sağladık. Üniversite öğrencilerimiz için de başvurular pazartesi başlıyor. Her zaman okuyan çocuklarımızın, gençlerimizin yanındayız.” dedi

 

Toplu sünnet şöleninde sünnet edilen çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenen, tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bu akşam şölen sünnet çocuklarımızın. İnşallah hayırlısıyla Allah düğünlerini de göstersin. Çocuklarımızın, ailelerimizin her günü böyle neşeli, güzel olsun. Sizleri çok seviyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

 

Sünnet şöleninde çocuklar için birbirinden eğlenceli animasyon etkinlikleri düzenlendi.  Etkinlik alanında sahne alan animatörler çocukları hem güldürdü hem de çeşitli yarışmalar ile çocukları eğlendirdi. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Sünnet olan çocuklar, aileleri ile birlikte eğlenceli saatler geçirdi.

 

Yusuf Güney Konser Verdi

Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleni akşam saatlerinde düzenlenen konser ile devam etti. Sünnet edilen çocuklar sahne alan sanatçı Yusuf Güney’in şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.  Festival havasında geçen etkinliğe Yusuf Güney hayranları büyük ilgi gösterdi. Çocuklar için sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı Yusuf Güney unutulmaz bir akşam yaşattı.

wxi7cuvsn3aphrnzhezfqto2.jpg

nm61cvoIibxteerwlmvak2hf.jpg

vsqwgIq1noy20zzgfseuphtm.jpg

ognje1wkfzikdpma4xscIhqg.jpg

zngbiamaorktvv6zedqcofl9.jpg

kag4xvhosk8wtI0rijtwzupb.jpg

Ilkgmvvppdjyrscznua0yt9s.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.