Bahçelievler’de Zehra rüzgârı

Bahçelievler’de Zehra rüzgârı

Bahçelievler Belediyesi, Temmuz ayı Kültür- Sanat etkinlileri kapsamında yaz konserlerine devam ediyor. Milli Egemenlik Parkı’nda halka açık ücretsiz düzenlenen konserde son dönemin en popüler isimlerinden Zehra Gülüç sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıların söylendiği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Konser programı öncesinde sahneye çıkan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Bahçelievler’de muhteşem bir atmosfer var. Birazdan sanatçımız Zehra güzel bir konser verecek. Bahçelievler Belediyesi olarak yaklaşık 3 yılı geçtik. Siz ne istediyseniz, özellikle genç arkadaşlarımız ne istediyse onu yapmaya gayret ediyoruz. Üniversite bursu veriyoruz. Yeni yılda da üniversite burslarını vermeye devam edeceğiz. Bizler Bahçelievlerli komşularımızın 7 gün 24 saat emrindeyiz. Sizleri çok seviyorum. İyi eğlenceler diliyorum." dedi.

 

Seyircilere dinlenme rekorları kıran “Cennetten Çiçek” şarkısı ve diğer parçalarıyla unutulmaz bir gece yaşatan Zehra, Bahçelievler’i çok seviyorum, Bahçelievler Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a beni sizinle bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

oh4pbzgkxnu0lqufb3v9ah1w.jpg

jhvjbdwlkk0olt5uamydeegn.jpg

cfyfwvdbhgbajez1insq4s5p.jpg

hsprwdffztia2pjt8vgacyqe.jpg

dvg0xzlnreylqocokxjtzvsm.jpg

jg9kIfewdvewlyr3k8vpzc0x.jpg

fk2blrpebizfey3gcraaqct1.jpg

oaydjsqgch0rklgxzy4wkpvd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.