Bahçelievler’in 23 Nisan Başkanı Beren Yavuz: Kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız artarak devam edecek..

Bahçelievler’in 23 Nisan Başkanı Beren Yavuz: Kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız artarak devam edecek..

Kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız artarak devam edecek..

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bahçelievler Belediye Başkanlığına gelen Behiye Dr. Nevhiz Işıl İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ı makamında ziyaret etti.

Belediye başkanlık binasına okul müdürü Abdulvahap Ateş, müdür yardımcısı Tuğba Özdemir, sınıf öğretmenleri Hilal Bekoğlu, okul arkadaşları Ayşe Selin Kırca, Meryem Mamadova ve Şevket Recep Akça ile birlikte gelerek başkanlık makamını devralan 3. sınıf öğrencisi Beren Yavuz, belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız artarak devam edecek

23 Nisan Başkanı Beren Yavuz, Bahçelievler’deki tüm okul tuvaletlerinin temizliğini üstlendikleri için başkan Bahadır’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizlersiniz” diyerek genç nesillerin önemini vurgulayan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olan çocuklarımızı daha güvenli, daha temiz ve hijyenik okullarda eğitim görmesi için bu projeyi aksatmadan sürdüreceğiz. Ayrıca ülkemizi derinden sarsan depremlerin ardından ilçemizdeki vatandaşları kentsel dönüşüme yönlendirecek çalışmalara hız vereceğiz. Devam eden geri dönüşüm projelerini destekleyerek okullarda “iklim krizi” “sıfır atık” ve “doğaya saygı” konulu eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Çocuklara yönelik tiyatro gösterilerini aksatmadan devam ettireceğiz” dedi.

Belediye Başkanlığı makamını, 3. Sınıf öğrencisi Beren Yavuz ve okul arkadaşlarına devreden Dr. Hakan Bahadır da; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yani sizlerin bayramı. Bugün sembolik olarak oturduğunuz bu koltuklarda, yarın ülkemize hizmet etmek için oturacaksınız. Sizlerin şahsında, Ülkemiz ve tüm Dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Diğer yandan, öğrenci, öğretmen ve velilerle bir süre sohbet eden Başkan Bahadır, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

mq1x5j9ey7p4rj6pvgaccztf.jpg

cgt2b81buyfnw3vxmfpwto0a.jpg

Iqucc65vkdfnaj8jfm20mvdx.jpg

109omayj5tqgf8ncfIdknewa.jpg

t5mgpzyp2iedlvs6o3r9gxxa.jpg

zxyi9qqkxdzbrmu4s0g8apcn.jpg

tqrjzpfvcnpyumfdvdogamIb.jpg

2p4Ilhvn8sxq36etcp0czyur.jpg

0qc8pva4gokwwbhvdclnfdyq.jpg

elmlxzkzcfdhrjh0b2nx3f1y.jpg

nmu7mehjqwpdfafakcp4txbs.jpg

mbtdpklz7guw0rjny6kvhan9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.