Bahçelievler kışa hazır

Bahçelievler kışa hazır

BİN 200 PERSONEL, 152 ARAÇ VE İŞ MAKİNASI GÖREV YAPACAKMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan soğuk hava dalgasının, kar yağışıyla birlikte etkisini arttıracağına ilişkin uyarılarının ardından Bahçelievler Belediyesi de olası olumsuzluklara karşı ‘Kışla Mücadele Eylem Planı’ hazırladı. Belediyenin sağlık, halkla ilişkiler, fen işleri, temizlik, zabıta ve park bahçeler birimlerine bağlı Bin 200 personel ile 152 araç ve iş makinasından oluşan kışla mücadele ekibi 7/24 esasına göre çalışarak ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için çaba harcayacak. Çalışmalar, sağlık, eğitim, güvenlik kurumları ile yol ve yaya kaldırımlarında yoğunlaştırılacak.

KIŞLA MÜCADELE EYLEM PLANIKışla mücadele eylem planına göre ilçe genelindeki tüm ana arter ve sokaklarda görev yapacak ekipler, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafından bizzat sevk ve komuta edilecek.İstanbul’u da etkisi altına alması beklenen kar yağışının vatandaşları olumsuz yönde etkilememesi için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını açıklayan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, ‘Öncelikle sağlık, eğitim ve güvenlikle ilgili kurumlar ile yol ve kaldırımlardaki çalışmalara yoğunlaşacaklarını’ ifade etti.

SOKAKTA YAŞAYAN HAYVANLAR UNUTULMADISoğuk hava şartlarında sadece insanların değil sokakta yaşayan hayvanların da önemli ölçüde etkilendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Can dostlarımızı da unutmadık. Onlar için hazırladığımız kulübelerimizin sayısını arttırdık. Bununla beraber mama desteğimizi de kesintisiz sürdüreceğiz. Her şartta kara hazırız, yine de bir olumsuzluk yaşanırsa vatandaşlarımız belediyemizin 444 0 311 numaralı çağrı merkezini ücretsiz olarak arayıp yardım isteyebilirler.” dedi. 

MOBİL BÜFELER HAZIRAraç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu E-5 ve Basın Expres yolunda oluşabilecek olası tıkanıklıklara karşı belediyenin mobil büfeleri hazır bekletilerek mahsur kalacak vatandaşlara sıcak çorba ve yiyecek ikram edilecek. Evde sağlık ekipleri de görevini aksatmadan sürdürecek. 

KURUM VE DÜKKÂNLARIN ÖNÜ TUZLANACAKYaya trafiğinin yoğun olduğu Şirinevler Meydanı ve yaya üst geçitleri için ekipler sürekli tuzlama ve küreme yapacak. İlçenin yoğun caddelerindeki esnaflara olası buzlanmalarda dükkânları önünde kullanmaları için 10’ar kiloluk çuvallar şeklinde hazırlanan tuz çuvalı dağıtılacak. Ayrıca esnaflar, özellikle kaldırımlarda bulunan ağaç diplerine tuz atmaması konusunda uyarılacak.

rch4i0ukIrk9jyb2mpz6xcst.jpg

gzh39aelwzm045piy7jxhl2m.jpg

jfhbydqxtlenck6altgiwpnc.jpg

cizwpw0lmhpygInacx7koahd.jpg

q2c4cboxj5kahfkharvqplm0.jpg

9upzfviwwfhaqjbrndj027Im.jpg

hjngud31c5sfteoqbhkn0afm.jpg

t9zcn4qdodcywjm56eijask0.jpg

frqugxdcgymhfj2vvjdkw65r.jpg

xbh4gb72lwvomxrpfntkirm8.jpg

ghxwwatjr0gaucqrol18eknp.jpg

jdw93kkc71fz6ofhvsnlimzn.jpg

udw4xdjtr0teaur9phqvshkv.jpg

p0dclj62rbrtmfIouukbg5wd.jpg

gmla586xnIml7azhbphqruk3.jpg

oipxbmuqc3qrnrkt4fzgpe8v.jpg

qxyzu5opf4hatgvnormnyksu.jpg

zqe6op4bn081dksuhgdryl93.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.