Bahçelievler Müftüsü’ne Veda Programı Düzenlendi

Bahçelievler Müftüsü’ne Veda Programı Düzenlendi

Bahçelievler’de yaklaşık 3 yıldır görev yapan İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gümüşhane İl Müftüsü olarak atandı. Bahçelievler Belediyesi ataması açıklanan İlçe Müftüsü Hüseyin Gün için veda programı düzenledi. Bahçelievler Akif Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İlçe Kaymakamı İlker Arıkan, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün katıldı.

 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Burada bugün hocamızı göndermenin sevincini ve üzüntüsünü aynı anda yaşıyoruz. Biz hocamızı sevdik, her çeşit insanı tanıyan, halden anlayan bir hocamız. Allah yolunu açık etsin. Kendisini il müftülüğüne gönderiyoruz. Ne mutlu bize ki böyle değerli, ilçemizde hizmet etmiş hocamızı il müftüsü olarak gönderiyoruz. Yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gümüşhane’de de iyi görevler yapacağını düşünüyorum. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum.” dedi.

 

Programda konuşan Bahçelievler İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, 2 yıl 8 ay boyunca Bahçelievler’de görev yaptığını belirtti. Görev süresinin pandemi dönemine denk geldiğini belirten Gün,  bu dönemde Kaymakamlık ve Belediye ile uyumlu çalışmalarının faydalı olduğunu, din görevlilerinin de filyosyon ekiplerine katkı sağladıklarını söyledi. İstanbul’a ilk kez görevi nedeniyle geldiğini belirten Gün, Bahçelievler’de kısa süre de olsa mutlu bir görev bir süresi geçirdiğini dile getirdi.

dtl5mpdx4wz8n6bprft23ane.jpg

etszxl3nfcuesagvcpb5t2kz.jpg

pftvrn4x1b5q9wzz0j8mhoio.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.