Bahçelievler Sinan Akçıl ile coştu

Bahçelievler Sinan Akçıl ile coştu

Bahçelievler’de yaz konserleri pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl ile devam etti. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın da katıldığı konserde gençler Akçıl’ın şarkılarıyla coştu, bol bol dans etti.

Bahçelievler Belediyesi yaz konserleri birbirinden ünlü isimlerle devam ediyor. Tüm yaz ünlü isimleri ağırlayan belediye son olarak komşularını Sinan Akçıl ile buluşturdu. Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen konsere Bahçelievlerli komşular yoğun ilgi gösterdi.  Konsere izlemeye gelen büyük küçük hemen herkes Akçıl’ın tüm şarkılarına eşlik etti; gençler ve çocuklar danslarıyla hayran bıraktı.

Konsere izlemeye gelen Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, sahneden izleyicileri selamladı, komşularıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, danslarına eşlik etti. Sahneden konseri izlemeye gelen herkese teşekkür eden Başkan Bahadır, “Komşularımızın mutlu olduğunu, eğlendiğini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Bu motivasyonla düzenlediğimiz yaz konserlerinde bu akşam Sinan Akçıl konuğumuz. Değerli sanatçı arkadaşımızın şarkıları eşliğinde hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

vpyncxx1thogpb7aqzobulwe.jpg

se28ynvc5chz376mdwjjyrla.jpg

rqae7deipjnfhbwx5fl9qraI.jpg

xmmrs2f0a735ednwwqtehg6p.jpg

zkk8p9gljvbjxybefwsv2or0.jpg

gnjpmjwm7uvvhqkcogurnblw.jpg

qk8bt6y270ndggdIrp9xqemw.jpg

6tofrjfga3m1cbzyqrdpyb02.jpg

akldwzh1cgupjmsb9fgskpvv.jpg

jrofridv17bva0dozcypchwm.jpg

tnhmd4ueclai1z8bkvftvq9r.jpg

xutkeqwc5clzjg0rofmtbpwv.jpg

2fzhtr34xwehIoaj81fm0ixc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.