Bahcelievler'de Vedat Ulusoy Parkı açıldı

Bahcelievler'de Vedat Ulusoy Parkı açıldı

Bahçelievler Belediyesince yaptırılan 104. semt parkına Şehit Polis Vedat Ulusoy’un adı verildi.

 Yenibosna Merkez Mahallesi Nevval Sokakta gerçekleştirilen parkın açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Özbay, meclis üyeleri, başkan yardımcıları belediye birim müdürleri, şehit polisin ağabeyi Süleyman Ulusoy, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Park açılışında bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati; “Dün Çanakkale’de, Kore’de ve Kıbrıs’ta şehit olanlar gibi, bugün de sırf biz daha hür bir ortamda yaşayalım diye hayatlarını hiçe sayanlar var. Bizler onlar için ne yapsak azdır. Ne mutlu bu şehitlerimizin yakınlarına ki böylesine bir gururu ömür boyu taşıyacaklar” dedi. 

Belediye Başkanı Osman Develioğlu da konuşmasında; “Uzun süredir kullanımda olan parkımızın resmi açılışını şehit polisimizin adını vererek taçlandırıyoruz. Şehitlerimize bir vefa örneği olsun diye ve çocuklarımız ile gelecek nesillerin sürekli örnek almaları için bu parkımıza Şehit Polis Vedat Ulusoy’un adını verdik.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.