BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ KAĞITHANE'DEYDİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ KAĞITHANE'DEYDİ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, gündemdeki konuları değerlendirmek ve ulusal medya temsilcileriyle temaslarda bulunmak üzere Kağıthane'deydi.

Referandum sürecinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkeye sağlayacağı katkılar; Kağıthane'de her platformda konuşulmaya devam ediyor. Ülke gündemini değerlendirmek ve temaslarda bulunmak üzere Kağıthane'ye gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 16 Nisan'da oylanacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili; iki başlı yönetimin kriz kaynağı olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanlığı sistemi istikrarsızlığı önler, yatırımın önünü açar.” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı kılıç'ın ev sahipliğinde Kağıthane Şehir Müzesi'nde gerçekleşen buluşmaya AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, ulusal medya kurumlarının üst düzey temsilcileri ve gazeteci-yazarlar katıldı.

Geçmişte kurulan koalisyon hükümetlerinin çok kısa ömürleri olduğuna dikkati çeken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da; ''Büyük yatırımları kısa zamanda projelendirip hayata geçirmek ne yazıkki çok güç. Bu yüzden koalisyon hükümetleri döneminde ülke yatırımdan uzak kaldı, şehirler kalkınamadı. Türkiye, istikrarı ve yatırımı AK Parti iktidarıyla gördü. İstikrarın kalıcılığı için bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.'' dedi.


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.