Başkan`dan cami sohbetleri

Başkan`dan cami sohbetleri

Her hafta başka bir camide halkla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, bu Cuma da vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı

 Fatih Sultan Mehmet Camii’nde cuma namazı sonrası düzenlenen halk toplantısında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Cami Derneği yanındaki bölümde vatandaşların sorularını yanıtladı. Vatandaşlar mahalleleriyle ilgili yapılan hizmetler için Başkan Uzun’a teşekkür ederken, çeşitli isteklerini de dile getirdiler.

 


“3.5 Yılda Birçok Önemli Hizmet Verdik”

 

Başkan Uzun, ‘Sizi yeni dönemde de belediye başkanı olarak görmek istiyoruz’ ifadesine, “Sayın Başbakanımızın da dediği gibi bu dönem; çıraklık dönemimiz. Görevde kaldığımız sürece İkinci dönem kalfalık, üçüncü dönemimiz ise ustalık dönemimiz olacak. Beylikdüzü’nde 3,5 yılda birçok önemli hizmet yaptık. Kat edeceğimiz daha çok yol ve yapacağımız birçok önemli hizmet var” dedi.

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Osman Dinç, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, birim müdürleri, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük de yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.