Bayramı da, bayramlaşmayı da severiz

Bayramı da, bayramlaşmayı da severiz

Bahçelievler Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’nda gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma etkinliğinde Bahçelievlerli komşular bir araya geldi. Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın da katıldığı buluşmada duygusal anlar yaşandı.

Bahçelievler Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma etkinliğine bu yıl da devam etti. Kurban Bayramı’nın ikinci günü Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde yapılan bayramlaşma buluşması duygusal anlara sahne oldu. Bahçelievler’de yaşayan komşuların büyüklü küçüklü bir araya geldiği geleneksel bayramlaşmaya Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ev sahipliği yaptı. Komşularıyla bayramlaşan Başkan Bahadır, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Komşular bir araya geldi

Bahçelievlerli komşularıyla yine bir bayram gününde daha bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dr. Hakan Bahadır “Bayramlar birlik beraberlik duygumuzun en güçlü hissedildiği, dargınların barıştığı, ailelerin birlikte olmaktan mutluluk duyduğu çok özel zamanlar. Bizler millet olarak bayramları da, bayramlaşmayı da severiz. Geleneksel bayramlaşma etkinliğimize katılan tüm komşularıma teşekkür ederim” dedi.

Bayramlaşma boyunca çeşitli ikramlar yapıldı, çocuklara hediyeler dağıtıldı. Bayramlıklarını giymiş, mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar güne renk kattı. Bayramlaşmada harçlıklarını, hediyelerini alan çocukların sevinçleri görülmeye değerdi.

8eoeha9yqw3r4yibxd5jf72s.jpg

spb7yqsx2kzfulqi9kpwwrhr.jpg

u3drosswqbre4hzcnjifol5z.jpg

2dtpaqt07Ikr4w93yslr5jon.jpg

9nlgmwqko2a6a3vqyfucisdw.jpg

tailgmxbmcnzanuf7vxj6rdq.jpg

fn13hvrlkjy574anl0ob9qut.jpg

pzqc3v9teng5dsexyrIhfjh4.jpg

gavspme0mqIpyjf8b5ruotre.jpg

olnui3nytxjhb72c98avspdk.jpg

0ysfpdjyhc1on7ndzavrb46k.jpg

5jihq8fbtnlxzgcesma3ydrn.jpg

fhnpdb4jIjqxhk3kbaslsn7v.jpg

1qzbw4maank3bslwr9hddesn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.