Belediye ailemiz ile piknikteyiz

Belediye ailemiz ile piknikteyiz

Bahçelievler Belediyesi sıcak yaz günlerinde tüm personeli için aileleriyle birlikte katıldıkları bir piknik organize etti. Çatalmeşe Piknik Alanı’nda mesai arkadaşlarıyla bir araya gelen Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Biz 2900 kişilik bir aileyiz. Komşularımızın daha güzel, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşaması için 7/24 çalışıyor.” dedi.

 

Bahçelievler Belediyesi’nde görevli personeller, Çatalmeşe’de düzenlenen piknikte bir araya geldi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın ev sahipliğinde düzenlenen pikniğe aileleriyle birlikte katılan belediye personelleri gönüllerince zaman geçirerek yorgunluk attı. Belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan personeller aileleriyle birlikte doğanın içinde çeşitli oyunlar oynayıp doyasıya eğlendi, bol bol sohbet etti.

 

7/24 komşularımız için çalışıyoruz

Mesai arkadaşlarını piknik organizasyonunda yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır; personellerin çocuklarıyla birlikte oyun oynadı. Çeşitli ikramların yapıldığı pikniğe katılan personellere teşekkür eden Başkanı Bahadır, ailelerle hatıra fotoğrafları çekildi. Etkinlikte kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Bahadır “Belediyemiz yaklaşık 2900 kişilik bir aile. Ortalama her birinin 4 kişilik ailesi olduğunu düşünürsek yaklaşık 10 bin kişiyiz. Çalışan arkadaşlarımızın aileleri de burada bizimle. Bahçelievler Belediyesi personeli olan tüm arkadaşlarımız, komşularımızın daha güzel, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşaması için 7/24 çalışıyor. 7/24 hep söylenen bir sözdür ama biz gerçekten bu tempoda çalışıyoruz” dedi.

ywauuvxlzpihggako8lnwo6n.jpg

h3p7b8qr0zaszkrvgeetw6tj.jpg

j3fa6venmocxclr0d9pvtbdm.jpg

zqkob9chtj5Inbc0lasvhguy.jpg

m6cnykvgwntxldvjgb8ffc23.jpg

8fad0vq2hnewso57gdvtyutb.jpg

pf5lzmajvgx3quvma8byhkle.jpg

4If3pnqvowvw0qbzxkyhs16k.jpg

nw4cstu1exhubI8odpkmi9je.jpg

kzmuwr5a8lmrtsgaqiIpk0bc.jpg

5yml0nizgvcyuflj6zkvrex2.jpg

jf0xa68qmyvaebskzdpecvhw.jpg

rpmafqpynywkjefdc9v5o21a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.