Beş günde sigortacılık eğitimi

Beş günde sigortacılık eğitimi

Üsküdar Belediyesi, ilçe genelinde meslek edindirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

 Bu kapsamda özel bir danışmanlık firması ile imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen Sigortacılık Satış ve Pazarlama Kursları, 2012 yılında da tüm hızıyla sürüyor. Bu dönem başlatılan ve ST Danışmanlık firması ile ortak yürütülen kurs dahilinde 450 kursiyer sigortacılık, satış ve pazarlama konusunda eğitim gördü. Mezun olan 212 kursiyer çeşitli sigorta şirketlerinde işe girme başarısı gösterdiler. “Hedef-algılama-özgüven-bireysel emeklilik-hayat sigortacılığı” bölümlerinden oluşan ve 5 gün süren yoğun eğitim sonunda mezun olan kursiyerlere sertifika verilirken bu sertifikalar sigorta şirketlerine işe girişlerde önemli bir rol oynuyor.


Kursa katılmak isteyenlerin Üsküdar Belediyesi'nin Süper Hizmet Masası'na bir fotoğraf ile birlikte başvuruda bulunması gerekiyor. Kurslara katılabilmek için 18-35 yaş arasında en az lise düzeyinde mezun olup çalışmama şartı aranıyor. Sigortacılık satış ve pazarlama kursları hakkında bilgi almak isteyenlerin Üsküdar Belediyesi'nin 444 1 875 No’lu telefonunu araması yeterli oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.