Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü’nün ulaşım konforunu sağlamak için çalışıyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü’nün ulaşım konforunu sağlamak için çalışıyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Müdürlük, 3.5 yıllık görev dönemi boyunca ilçede yürüttüğü yol faaliyetleri ile özellikle ana arter ve bölünmüş yol yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

 Bugüne kadar 40.000 metreye yakın orta refüj yapıldı

 

Yapılan tespitler ilçe genelinde bugüne kadar işlem yapılmayan birçok bölgenin, can damarı niteliğindeki ana arter ve bölünmüş yollarda çalışmalar tamamlandı. Son bir yıl içerisinde; Atakent, Avrupa, Batı Trakya Bulvarı, Dedekorkut, Erdemli, Halaskargazi, Kafkas, Marmara, Mustafa Kemal, Osmanlı, Paşazade, Serinpınar, Sultan Fatih, Ulusal, Yeşilyurt caddelerinde toplam 14.456 m uzunluğunda orta refüj yapıldı. 3,5 yıllık görev süresinde ise yaklaşık olarak 40.000 m orta refüj tamamlandı.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “ Daha önce tek şeritli olan yollar, araçlar ve vatandaşlar için sorun oluştururken, genişletilen yollar sayesinde bu sorunları ortadan kaldırıyoruz. Halkın rahatını sağlamak en öncelikli görevimizdir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.