Beylikdüzü Belediyesi personeline iletişim semineri

Beylikdüzü Belediyesi personeline iletişim semineri

İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün düzenlediği “ Kurum İçi İletişim ve Takım Oyunu” semineri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

  

Beylikdüzü Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün eğitim faaliyetleri devam ediyor. Eğitimci Dr. Faruk Öndağ, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda, “Mutluluk Reçetesi: Kurum içi İletişim ve Takım Oyunu” isimli seminer ile belediye personeline eğitim verdi. İletişimin ne kadar büyük bir önem taşıdığına vurgu yapan Dr. Öndağ seminerdeki esprili anlatımı ile katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı. Eğitim programına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı.


“Aramızdaki İletişimi En İyi Noktalara Taşımalıyız”

Seminer sonunda yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve takım ruhunun önemine değinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise, “Biz hepimiz bir takımız ve ortaya koyduğumuz performans ve sinerji Beylikdüzü’nü, İstanbul’u ve Türkiye’yi şekillendiriyor. Bu itibarla aramızda iletişimi ve birlikteliği en iyi noktalara taşımalıyız” dedi.


Program sonunda Başkan Uzun tarafından konuşmacı Dr. Faruk Özdağ’a çiçek verildi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü de personele yönelik olarak düzenlenen bu eğitim programına verdiği destekten dolayı Başkan Uzun’a çiçek taktim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.