Beylikdüzü Belediyesi’nden ödeme kolaylığı

Beylikdüzü Belediyesi’nden ödeme kolaylığı

Beylikdüzü Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergi ödemelerinin son günlerinde vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlıyor.

 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri, 30 Kasım 2012 Cuma günü mesai saati sonuna kadar devam edecek. Vergi ödemelerinin resmi web sitesi beylikduzu.bel.tr adresinden yapılabileceğini açıklayan Beylikdüzü Belediyesi, tahsilatları kolaylaştırmak için ayrıca mobil araç vezneleri ile de hizmet vermeye devam ediyor.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Yalçın, emlak ve çevre temizliği vergilerinin 30 Kasım Cuma günü mesai saati sonuna kadar yatırılabileceğini belirtti. Ödemelerde son günlere kalınmamasının yoğunluğa sebep olabileceğine de işaret eden Başkan Yardımcısı Yalçın ayrıca, vatandaşların vergilerini kolaylıkla yatırabilmesi için belediye ve kültür merkezindeki veznelerin yanı sıra mobil araçlardaki veznelerle de hizmet vereceğini dile getirdi.

 

Mobil araç vezneleri hizmette

Başkan Yardımcısı Yalçın, belediye yönetiminin Beylikdüzü’ne daha iyi hizmet sunabilmesi için, vatandaşlardan toplanan vergi gelirlerine ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, gerekli duyarlılığı vatandaşlardan beklediklerini ifade etti.


Mobil araç vezneleri, 26 Kasım Pazartesi günü Gürpınar merkezde hizmet verecek. 27-28 Kasım tarihleri arasında ise Sahil Mahallesi Ayvalık Villaları- Muhtarlık binası yanında, 29-30 Kasım tarihleri arasında da belediye binası önünde hizmette bulunacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.