Beylikdüzü’nde birliktelik sürüyor

Beylikdüzü’nde birliktelik sürüyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Meclis Üyesi Tayfun Şen’in verdiği kahvaltıya katıldı.

 Kahvaltılı bir toplantı organizasyonu düzenleyen Belediye Meclis Üyesi Tayfun Şen, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ağırladı. Serender Karadeniz Pide Salonu’ndaki kahvaltıya mahalle sakinleri de katıldı.

 

Meclis Üyesi Şen, toplantının mahalle sakinleriyle Başkan Uzun’u tanıştırma ve sohbet etme toplantısı olduğunu dile getirdi.

Başkan Uzun tanışma toplantısının kendisi için sürpriz olduğunu; ancak bu ortamı vatandaşla paylaştığı için mutlu olduğunu dile getirerek, Beylikdüzü’nde huzurlu birlikteliğin devam ettirilmesiyle vatandaşa daha iyi hizmetlerin sunulacağını belirtti.

Metrobüse ulaşım sorunu çözülecek


Yakuplu Mahallesi ve yakın mahallelerdeki problemlerin başında metrobüse ulaşım konusu olduğunu belirten Başkan Uzun, uzak mahallelerden metrobüs duraklarına ring seferleri konulmasına yönelik protokolün Büyükşehir’de imzada beklediğini, ring seferlerinin bir ay içerisinde başlamasını beklediklerini ifade etti. Başkan Uzun Yakuplu Mahallesi ve Beylikdüzü’nde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.