Beylikdüzü`nde okullar yenileniyor

Beylikdüzü`nde okullar yenileniyor

Beylikdüzü Belediyesi, okulların çevre düzenleme ve onarım çalışmalarına hızla devam ediyor

 Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, okulların çevre düzenleme çalışmalarını başlatarak öğrencilerin daha düzenli ve temiz bir ortamda eğitim almalarını sağlıyor. Belirli bir program çerçevesinde planlanan bölge okullarına uygulanan çevre düzenlemeleri, parke yapımı, beton ve kanal çalışmaları ile okullar sorunsuz hale geliyor.


Eksiklikler ve İhtiyaçlar Gideriliyor

 

Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında; İMKB, İhlas, Fatma Şensoy, Koç, Kemal Arıkan İlköğretim Okulları ile Nesimi Fatinoğlu Teknik Lisesi ve Yaşar Acar Fen Lisesi’nin onarım ve çevre düzenlemeleri yapıldı. Bu çalışmalara ek olarak okulların parke yenileme, tamirat, anfi ve merdiven yapımı, kaldırım, perde duvar yapımı ile demir doğrama sürgülü kapı eksiklikleri tamamlandı.


Onarım ve düzenleme işlerine devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beşir Balcıoğlu ve Gündüz İlköğretim Okulları ile Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi’nde çalışmalara hız kesmeden devam edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.