Beylikdüzü`nde sergi ve sohbet

Beylikdüzü`nde sergi ve sohbet

Vatandaşlarla yapılan bire bir toplantılarda bu seferki durak Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki fuaye alanı oldu.

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un salı günleri gerçekleştirdiği ve vatandaşlarla bire bir olarak görüştüğü toplantıların bu haftaki adresi Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunan fuaye alanıydı.

 

 

Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi’nin hazırlamış olduğu ilçenin geçmişini anlatan “At ve Kavak” sergisi toplantıya renk kattı. Birbirinden güzel resimlerin arasında gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Uzun, vatandaşın sorunlarını dinledi. Belediye başkan yardımcıları ve başkan danışmanları da toplantılarda hazır bulundu.

 

 

İstanbul Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Demirez ve yönetim kurulu üyeleri de Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a ziyarette bulundu. Toplantı sırasında vatandaşlara belediye ekipleri tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.