Bot dağıtımı yapıldı

Bot dağıtımı yapıldı

Esenler Belediyesi ve Trabzonlular Derneği’nin ortak yürüttüğü projeyle ihtiyaç sahibi öğrencilere bot dağıtımı yapıldı.

 Sosyal sorumluk anlayışı gereği ilçedeki sosyo-ekonomik geliri düşük ihtiyaç sahibi ailelere her zaman yardım elini uzatan Esenler Belediyesi, Trabzonlular Derneği ile birlikte maddi durumu yetersiz öğrencilere kışlık bot dağıttı.

Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen bot dağıtımı törenine; Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, mahalle muhtarları ve ilçedeki okulların müdürleri katıldı.

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise; Trabzonlular Derneği ile böyle bir programı birlikte düzenlemiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, “Bizler yaşadığımız ortamda en hayırlı insan olmak istiyorsak, başkalarına faydalı olmak ve başkalarına iyilik yapmak gibi bir erdemi kendimize hayat felsefesi edinmemiz gerekiyor” dedi.

Esenler için yeni bir proje

Esenler’de yeni bir çalışmaya başlayacaklarını haberini de veren Göksu Esenler’deki her haneyi lejant olarak kodlayacaklarını evinde çalışanı olan, olmayan, hastası olan, engellisi olanların tespit edeceklerini söyleyerek, “Esenler’de evine para girmeyen hiçbir haneyi bırakmayacağız. Kimisini işe yerleştireceğiz, kimisine yardım edeceğiz ki bugün ben şunu rahatlıkla söylüyorum. Esenler’de hiç kimse ‘ben açım, açıktayım’ diyemez” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.