Bu Fuar’da ‘İş’ var

Bu Fuar’da ‘İş’ var

Esenler Belediyesi’nin İŞKUR ile düzenlediği İSİİF Fuarı 24 Nisan Çarşamba günü kapılarını açıyor.

 Esenler Belediyesi, geçen yılda olduğu gibi bu yıl da İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü ile ortaklaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin desteğiyle 24-27 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre Merkezi’nde 2013 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF)’nı düzenliyor. 



İş arayanlar ile işverenleri bir araya getirecek olan İSİİF, bir taraftan İstanbul’da bulunan sanayi kuruluşlarına nitelikli insan kaynağı sağlayacak, diğer taraftan da iş arayanlara yeni fırsatlar sunacak. 



Fuar İstanbul’da işgücünü arz edenler ile işgücünü talep edenleri; kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, sanayici ve işletmeciyi buluşturarak, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasında işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmeyi amaçlıyor.

Fuarda; “İstihdam ve Mesleki Eğitim” ve “Kadın Girişimciliği” gibi konularda panel, seminer ve söyleşiler düzenlenecek. 

Bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda siyasi ve bürokratın da ziyaret edeceği fuarın son gününde, bir önceki İSİİF’te en çok eleman alan iş yerlerine İstihdam Ödülleri verilecek. 



Ulaşım ücretsiz karşılanacak 



Fuar, 27 Nisan 2013 tarihine kadar 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. İSİİF’e, Kadıköy, Bakırköy, Mecidiyeköy, Eminönü ve Avcılar meydanlarından ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Ayrıca İstanbul’daki her meslek lisesi önünden de fuara ücretsiz servisler yapılacak. 




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.