Camiler ve Din Görevlileri Haftası yemekle kutlandı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası yemekle kutlandı

Bahçelievler Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçedeki imam ve din görevlilerine özel bir yemek programı gerçekleştirdi. Yemekte Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ilçedeki imam ve din görevlileri ile bir araya geldi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Bahçelievler Belediyesi ilçedeki din görevlilerine özel bir yemek programı gerçekleştirdi. İlçedeki imam ve din görevlilerinin davet edildiği yemeğe, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, İlçe müftüsü Selçuk Kılıçbay ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldı.

Yemekte konuşma yapan Başkan Bahadır, “Camiler hayatımızın merkezinde medeniyetimizin sembolüdür. Pek çok vatandaşımız sıkıntılı zamanlarında din görevlilerimize danışmakta kendilerine yol göstermelerini istemektedir. Toplumdaki huzurun devamlılığında camilerimizin ve din görevlilerimizin önemli etkisi bulunmaktadır. Kendilerini milletimizin dinî ve manevi hayatına hizmete adayan değerli din görevlilerimizin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyorum, hayırlara vesile olsun.” şeklinde konuştu. Camiler ve Din Görevlileri Haftası 1986 yılından beri 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanıyor.

tbj6Irdrntxhg1uyfqkkjm0s.jpg

uso2kfdlwehrixpgm3x0pldo.jpg

bhqynbdy5sg3txk1a2oudrl7.jpg

b01lg7wb4vxcilud8vskfoxj.jpg

soteugft5k1vmdzjablipmx3.jpg

x09aforeggkvthijhfd7ruwk.jpg

bi7eyvach3zrkbowput5e1nj.jpg

drqexptwsf9y1j6m2oundlut.jpg

yyc59h4jpfk7hboxscwqanel.jpg

weadnbnovhm54yzqsvaktipe.jpg

cap9mbzq7j5twbznrxv0oml6.jpg

yjehhxquu83mIovzfdfnxk4d.jpg

tfhsrIoah5eyju30zqln7r9e.jpg

6svdruyozhpm4nkbwoah8efi.jpg

Izru8thkvdnouw4kjqx03mcn.jpg

rnr4okmd1epl9w6svyyfc5kw.jpg

keI7dbptfanx5emvpdzj4agz.jpg

prjI87ot2ikuwgbycxnl3mfk.jpg

waep4oq0xscos2rqnz9uhgaz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.