Cengiz Kurtoğlu'ndan, Babalar Günü konseri

Cengiz Kurtoğlu'ndan, Babalar Günü konseri

Cengiz Kurtoğlu Konseri…

 

Cengiz Kurtoğlu'ndan, Babalar Günü konseri

Bahçelievler'de Babalar Günü festivalle kutlandı

Bahçelievler'de Babalar Günü'ne özel 'En Baba Fest' etkinliği düzenlendi. Çeşitli oyun alanlarının kurulduğu festivalde; çocuklar ve babalar keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da festival alanını gezerek babaların Babalar Gününü kutladı. Bahçelievler Belediyesi, Babalar Gününe özel festival düzenledi. Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleşen En Baba Fest'te; oyun parkuru, basket makinesi, futbol dart, zıp zıp evi, langırt masası, subsoccer masası, mini bowling, buz adam kaydırak, Donald Duck, truck kaydırak, çeşitli yarışmalar, yüz boyama, hatıra fotoğrafı stantları, ikramlar ve daha birçok aktivite yer aldı.

"Çocuklarla babaları buluşturuyoruz"

Başkan Dr. Bahadır Hakan Bahadır, "Bugün bildiğiniz gibi Babalar Günü. Tüm babaların Babalar Gününü kutluyorum. Gerçekten anne olmak farklı bir şeydir. Annenin hakkı ödenmez ama babaların da bir hakkı var. Ben de özellikle kendim de bir baba olaraktan. Babalar da anneler kadar olmasa da çocuklar için uğraşıyorlar. Ben tüm babalara teşekkür ediyorum. Biz de Bahçelievler Belediyesi olarak burada ilk önce gündüz Babalar Günü Festivali yapıyoruz. Çocuklarla babaları buluşturuyoruz. Beraber eğlenmelerini, o iş hayatında koşturmaca da bazen çocuklarıyla ilgilenemeyen babaları pazar günü bu güzel havada bir araya getiriyoruz. Çocuklara ikramlarımız var. Sonra babalara yapacakları organizasyonlar var.

Cengiz Kurtoğlu'ndan, Babalar Günü konseri

Aynı günün akşamımda şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, Bahçelievler Belediyesi'nin "En Baba Fest" etkinliği kapsamında hayranlarıyla buluştu. Milli Egemenlik Parkı'nda sahneye çıkan Kurtoğlu, yaptığı açıklamada, Bahçelievler halkıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Babalar Günü'ne özel düzenlenen konserde bir sevgi köprüsü kurulduğunu ifade eden şarkıcı, "Güzel bir gün. Babalar Günü'nü de kutluyorum." dedi.

"Cumhurbaşkanımızla düet yapmanın mutluluğunu yaşıyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte de söylediği "Duyanlara duymayanlara" adlı şarkısının yaklaşık 30 küsur yıllık bir geçmişi olduğunu belirten Kurtoğlu, "Çok saygıdeğer büyüğüm Cumhurbaşkanımızla birlikte seçim çalışmalarında düet yaptık, çok da yerinde oldu. Onun mutluluğunu da yaşıyorum. Ayrıca kendilerine de sonsuz teşekkürler ediyorum." değerlendirmesini yaptı. Cengiz Kurtoğlu, konserlerinde aşk şarkılarına ağırlık verdiğini, Babalar Günü dolayısıyla çocukları ve torunlarının elini öperek kendisiyle fotoğraf çektirdiklerini sözlerine ekledi.

"Böyle güçlü bir sesle söylemek beni heyecanlandırdı" 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ise "Başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum." dedi. "Duyanlara duymayanlara" şarkısını sahnede ünlü müzisyenle birlikte seslendiren Bahadır, "Bizim çok sevdiğimiz, Cumhurbaşkanımızın çok sevdiği bir şarkı. Cumhurbaşkanımıza atfedilmiş bir şarkı. Böyle güçlü bir sesle söylemek beni heyecanlandırdı. Bahçelievlerli komşularımızı bundan sonraki tüm festivallerimize ve konserlerimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Anadolu toplumunda anne kadar babanın da özel bir yere sahip olduğuna işaret eden Bahadır, "Biz bugün 'En Baba Fest'i yaptık. Çocuklarla babaları gündüz buluşturduk. Babalar tabii ki her zaman evde olamıyor, çalışıyorlar. Sabah erken gidiyorlar, akşam geç geliyorlar." şeklinde konuştu. Bahadır, "Cengiz Kurtoğlu ile beraber eğlenip coşuyoruz, yazın gelişini kutlamış oluyoruz." dedi. Babalar Günü'ne özel gerçekleştirilen etkinlikte Bahadır, Kurtoğlu'na teşekkür ederek çiçek ve hediye takdim etti. Konsere katılanlar, Cengiz Kurtoğlu'nun sevilen şarkılarına eşlik etti.

9osjydzl1n4bI8ctqf2gvtkg.jpg

huukd3wd7lc2180qyrjpbxxt.jpg

eux2k7jjItcekd8vd6pltoha.jpg

vrj5qjgnpe7hzer6zdf9nskm.jpg

1let6ar09mb8eutn5fbsjov2.jpg

xqsj0ps5izycf9gtzp8uwqwo.jpg

npa27qbyui1Ixqvxr3awj9yz.jpg

jixp0f2ll1I85tqnhcdmywod.jpg

dcdtyk47qqhxtmwmlslku5av.jpg

kyvjf3alsIinoddzcbnle1vu.jpg

tn7b6mowquyphv5egms3l9wc.jpg

4xIwzfnswiyggpbnx2hamudr.jpg

nwhbcvqvjhulf15x0pp2tzol.jpg

r5nmb20i6ofIzgjw1s8uhxfz.jpg

oertI05kgcj9v3bixs4mkoyg.jpg

jlw486ywrfakklz9uu1rgI2j.jpg

cva4bmmpcofwsdqxhj6z2haq.jpg

baqj246yubzdcgxktjsoqIhi.jpg

vI7rdguz9s6crmotiybhu0qf.jpg

xsbr2titfpcv5k7wdjceqmul.jpg

1k6pbhvymlpwxkudd4nw0zot.jpg

ynbvjfsnym8qhr5lir2w1j9h.jpg

lfx12hmegwdl5qi9tprpzafe.jpg

I87kulsejmrtvfuqwvayhpi5.jpg

ciua1jt6lnro5xhsy7vnquap.jpg

9ayId8bojjamqku1whfqiynp.jpg

pawfvubocxyszvl0efukIaxe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.