Çocuklara trafik parkı açılıyor

Çocuklara trafik parkı açılıyor

Ümraniye Belediyesi, bölgenin en büyük Trafik Çocuk Eğitim Parkı’nı açıyor.

 Ümraniye Belediyesi, yapımını tamamladığı 13.700 metrekarelik alana sahip Bölgenin en büyük Trafik Çocuk Eğitim Parkı’nın açılışını, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımı ile 22 Mart Cuma günü gerçekleştirecek.


 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda davetli katılacak. Parkın içerisinde buz hokeyi, alkol gözlüğü ve devrime simülatörü gösterileri de yer alacak.

 

Çocuklarımıza trafik eğitim hizmetlerinin verilebilmesi amacıyla 13.700 metrekarelik alana inşa edilen Trafik Çocuk Eğitim Parkı; içerisinde bulunan Eğitim Binası ve Karayolları Müdürlüğü’nün standartlarına uygun tasarlanmış yolları ile hizmet veriyor. Bunun yanında 1.115 metrekarelik alana kurulan buz pisti ve basketbol, voleybol, tenis ve mini futbol sahaları bulunan parkın, 4.500 metrekarelik yeşil alanı bulunuyor.

 

Ümraniye Belediyesi Trafik Çocuk Eğitim Parkı’nın açılışı 22 Mart Cuma günü saat 14:00’da yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.