Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası

Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası

Bahçelievler’de Şampiyon BBSK Kadın Voleybol Takımı

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Bahçelievler Belediyesi Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası’nda kupayı kaldıran geçen yıl olduğu gibi bu yıl da BBSK Kadın Voleybol takımı oldu. Turnuvanın kazananları kupalarını Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'ın elinden aldılar.

 

Sporun kenti Bahçelievler bir kez daha önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Bahçelievler Belediyesi Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası 23-25 Eylül tarihleri arasında 2. kez gerçekleştirildi.  Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın şampiyonu değişmedi. Geçen yılın şampiyonu BBSK Kadın Voleybol Takımı bu yıl da kupayı kaldırdı.

Bahçelievler Belediyesi Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası’nda ikinci Zeren Spor Kulübü, üçüncü Vakıfbank Takımı dördüncü ise Göztepe Spor Kulübü oldu. 3 gün devam eden turnuvada dereceye girenler kupalarını Bahçelievler Belediye Başkanı Doktor Hakan Bahadır'ın elinden aldılar.

 

“Bahçelievler’i de spor ile anılır bir ilçe haline getirdik”

Kupaları verdikten sonra bir konuşma yapan Başkan Bahadır, “Bahçelievler Belediyesi Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası’nı bu yıl bir kez daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin voleybolda tarih yazdığı bir dönemde biz de kendi şampiyonlarımızı çıkardık. Bahçelievler’i de spor ile anılır bir ilçe haline getirdik. Sporun her dalını destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

0wza983ehlgzklr2jeohjsx6.jpg

2fayo3yokvelk0zgznxvbwqb.jpg

lbpp6jfgua5awdwzm8vylcnn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.