Dev gösteri merkezi  açılıyor

Dev gösteri merkezi açılıyor

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Halkalı’da inşa edilen Türkiye’nin en büyük gösteri ve sanat merkezi Arenamega’nın açılışı, cumartesi günü Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

 Gerek işlevselliği ve görselliği, gerekse de kapasitesi ve teknik alt yapısıyla, pek çok dev organizasyona ev sahipliği yapabilecek formda inşa edilen Arenamega, görkemli bir açılışla kapılarını aralıyor.

 

Açılışa Başbakan da katılacak

 

Küçükçekmece Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 704 metrekarelik dev sahnesi ile Avrupa’nın en büyük sahnesi ünvanına ve yine Avrupa’nın en gelişmiş ses ve ışıklandırma sistemine sahip bir gösteri merkezi olarak hizmete sunulan dev merkezin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

 

Açılış programı kapsamında Halil Necipoğlu ve Bekir Ünlüataer solistliğinde tasavvuf müziği konseri verilecek ve açılışa özel sema gösterisi de sahnelenecek.

 

Büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak

 

Toplamda 35 bin izleyici kapasitesiyle ulusal ve uluslararası pek çok nitelikli organizasyona ev sahipliği yapacak olan merkez, sadece Küçükçekmece’ye değil tüm Türkiye’den organizasyonlara açık olacak.

 

Türkiye’nin en büyük gösteri ve sanat merkezi Arenamega’nın açılışı 3 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.