Devlet, milletin ayağına gitmeye devam ediyor

Devlet, milletin ayağına gitmeye devam ediyor

Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan Çatalca’da her hafta üç köyü gezerek vatandaşların dertlerini bulundukları yerlerde dinliyor.

 Kaymakam Taşdan’ın Çatalca’da göreve gelmesi ile başlayan uygulama bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Ormanlı, Hisarbeyli, Celepköy, Örencik, Yazlıkköy, Dağyenice köylerini ziyaret eden Kaymakam Taşdan’ın hedefi bu hafta ise Yalıköy ve Karamandere köyü oldu. Kaymakam Taşdan ile kurum ve daire amirleri gittikleri köylerde vatandaşın sıkıntılarını dinleyerek, sorunun çözümü noktasında atılacak adımları hemen orada not alıyorlar. İlçede yaşadıkları sıkıntıların muhatabı olan ve ilçedeki en yetkili ağızlardan sorularına cevap alan vatandaşlar ise bu durumdan son derece memnun.

 

 

Sorunlar yerinde inceleniyor

Kaymakam Taşdan ile kurum ve daire amirleri ziyaret ettikleri köylerde vatandaşların yaşadıkları gözle görülebilir yol, su, kanalizasyon, sınır sorunları gibi somut problemleri yerinde inceleyerek, problemin çözümüne hızlı şekilde ulaşılması sağlanıyor.

 

 

Kaymakam Taşdan: “Bana 24 saat ulaşabilirsiniz.”

Köy ziyaretlerinde vatandaşın sorunlarını dinleyen Kaymakam Taşdan,  Çatalca köylüsü için hazırlanan projeler ile ilgili bilgi vererek projelere başvuru noktasında nasıl bir yol izleneceğini de anlattı. Kaymakam,"şikayetler noktasında Çatalca Kaymakamlığı resmi internet sitesinden Kaymakama Mesaj Gönder bölümünü kullanarak 24 saat bana ulaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz mesajlar anında bana ulaşıyor ve gereken anında yapılıyor. İsminizin gizli kalmasını istiyorsanız, bunu da mesajınızdan belirterek, isminizin herhangi bir şikayette kullanılmamasını da sağlıyoruz. Bu konuda içiniz rahat olsun’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.